הרעת תנאי עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאי עבודה
    מאיה
    30/09/2007

ערב טוב,
    אני עובדת במקום עבודתי כשנה ורבע.לפני כ-3 חודשים קודמתי לתפקיד ניהולי,אולם לא נחתם שום הסכם כתוב לגבי התפקיד החדש,ובנוסף לא היה עדיין שום שינוי בשכרי.
    שאלתי היא האם לאור המצב הקיים יכול המעביד להחליט להחזיר אותי לתפקידי הקודם מבלי שזה ייחשב הרעת תנאים(שעות העבודה זהות בשני התפקידים).אני בהריון בחודש הרביעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאי עבודה

הוספת תגובה

• הרעת תנאים

עו"ד זיוה אופק
    01/10/2007

בהנחה שהתפקיד אינו זמני הרי שהשבתך לתפקידך הקודם הינה "הרעת תנאים" המזכה בפיצויי פיטורין. עם זאת, באם תהיה מחלוקת ביניכם תצטרכי להוכיח שאכן עסקת בתפקיד הזה והועברת אליו באופן קבוע (ולא למשל כממלאת מקום וכד'.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת באותו עניין

מאיה
    07/10/2007

תודה על תשובתך.
    בהנחה שאני מקבלת את השינוי בתפקיד וחוזרת לתפקידי הקודם,האם אני זכאית להמשיך להחזיק בטלפון נייד שניתן לי בעת קבלת התפקיד הניהולי?האם החזרת הטלפון למעביד נחשבת במקרה זה הרעת תנאים?
    בכל מקרה לא דובר על תפקיד זמני,המעביד מחזיר אותי לתפקידי הקודם עקב קריסה מוחלטת במחלקה אותה עזבתי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו