מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרעת תנאי עבודהמאיה30/09/2007
ערב טוב,
אני עובדת במקום עבודתי כשנה ורבע.לפני כ-3 חודשים קודמתי לתפקיד ניהולי,אולם לא נחתם שום הסכם כתוב לגבי התפקיד החדש,ובנוסף לא היה עדיין שום שינוי בשכרי.
שאלתי היא האם לאור המצב הקיים יכול המעביד להחליט להחזיר אותי לתפקידי הקודם מבלי שזה ייחשב הרעת תנאים(שעות העבודה זהות בשני התפקידים).אני בהריון בחודש הרביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים
עו"ד זיוה אופק01/10/2007בהנחה שהתפקיד אינו זמני הרי שהשבתך לתפקידך הקודם הינה "הרעת תנאים" המזכה בפיצויי פיטורין. עם זאת, באם תהיה מחלוקת ביניכם תצטרכי להוכיח שאכן עסקת בתפקיד הזה והועברת אליו באופן קבוע (ולא למשל כממלאת מקום וכד'.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו עניין
מאיה07/10/2007תודה על תשובתך.
בהנחה שאני מקבלת את השינוי בתפקיד וחוזרת לתפקידי הקודם,האם אני זכאית להמשיך להחזיק בטלפון נייד שניתן לי בעת קבלת התפקיד הניהולי?האם החזרת הטלפון למעביד נחשבת במקרה זה הרעת תנאים?
בכל מקרה לא דובר על תפקיד זמני,המעביד מחזיר אותי לתפקידי הקודם עקב קריסה מוחלטת במחלקה אותה עזבתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)