מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויי פיטוריןטלטל23/12/2009
ב 19 לספטמבר 2009 התפטרתי לאחר חופשת לידה לצורך גידול התינוקת.
מאז עברו למעלה מ- 3 חודשים ועד כה לא קיבלתי את כספי הפיטורין
כל פעם בטוענה אחרת... תחילת חודש, סוף חודש, אחרי החגים, שבוע הבא וכו'...
מה עושים? האם אני יכולה לתבוע על הלנת שכר? מה המשמעות מבחינה כספית?
תודה רבה ... המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד לתשלום פיצויי פיטורים
עו``ד חן שטיין27/12/2009שלום לך,
על פי חוק פיצויי פיטורים והתקנות שהותקנו על פיו, חובה על המעסיק לשלם את פיצויי הפיטורים תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
מעסיק שלא שילם משך מספר חודשים, ישנו חשש כבד כי כלל אין בכוונתו לשלם, והוא מנסה "למרוח" זמן. עקרונית ישנה הלנת פיצויי פיטורים בגובה 20% לחודש בגין הלנה זו, אולם בתי הדין לרוב לא פוסקים פיצויי הלנה ריאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלנת פיצויים
טלטל28/12/2009חן שלום
בהמשך לתכתובת הקודמת עדיין לא קיבלתי את פיצויי הפיטורין. מבחינת אחוזי הצלחה - האם כדאי לי לקחת עו"ד ו"להלחם" בהם ולנסות ולקבל את דמי הלנת הפיצויים או שעדיף לי להמתין עד "שיחליטו" להעביר אלי את הכספים המגיעים לי ע"פ חוק?
אם אני מגיעה איתם להסדר כלשהו איך אני מחשבת את מה שמגיע לי בגלל האיחור בתשלום?
חשוב לי לציין כי מדובר בביטוח מנהלים שנמצא אצל סוכן ביטוח כלשהו.
תודה, המיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצויי הלנה
עו``ד ליאת שטיין30/12/2009טלטל שלום,
כפי שהסברתי, פיצויי הלנה אינם נפסקים כדבר שבשגרה, ולכן ככל שישולמו לך פיצויי הפיטורים (גם אם באיחור סביר), הרי שאני מצטרפת לעמדתו של עו"ד חן שטיין, ולא הייתי ממליצה לצאת להרפתקאות מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)