חזרה לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאחר חופשת לידה
    אמא ל2
    29/12/2009

הי,
    חזרתי לעבודה אחרי 1/2 שנה, עם הקטנטונת, אני עובדת כרגע 7 שעות כפי שהחוק מגן על אישה לאחר חופשת לידה, לצערי מאז שהקטנה שלי נכנסה לגן,היא כבר חלתה 3 פעמים,קורה לפעמים שאני נאלצת לאחר בבוקר בגלל סיבה זו או אחרת, בעבודה נותנים לי להרגיש ככ רע, שואלים אותי מה אני מתכוונת לעשות בקשר לאיחורים והחיסורים שלי, שתבינו יש לי בוסית אישה שהייתי מצפה ממנה הכי להבין בעולם. אני ככ מאוכזבת ממקום העבודה שלי, שהייתי בהריון הייתי עושה שעות לא מחסירה בקושי ואפילו את ה40 שעות שלי אפילו לא בזבזתי.. אז אני לא מבינה מדוע היחס אליי השתנה שפתאום אני נאלצת להחסיר אז אין הבנה מהצד השני,כאילו זה חד צדדי.

האם החוק מגן עליי בדרך כלשהיא ? שאדע את זכויותיי..

תודה
    חופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• ............

אמא ל2
    30/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה מחופשת לידה

עו``ד חן שטיין
    03/01/2010

חופית שלום,
    מצער, אולם כך הם פני המשק...
    עקרונית חלה עלייך הגנה משך 60 ימים משובך מהחופשה, בהם לא ניתן לפטר אותך ו/או לפגוע בתנאייך. מעבר לתקופה זו הופך דינך לזהה לדינו של כל עובד אחר מן המניין, ואין כל הגנה מיוחדת, אלא אם הפיטורים יהיו על רקע היותך אם (הפלייה מחמת הורות ומין), ואז מוגדרים הם כפיטורים אסורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו