מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחוייבות להחזיר לאותו התפקידאמא31/12/2009
שלום רב
ברצוני לדעת האם במידה ואני מאריכה את חופשת הלידה שלי בעוד חודשיים וחצי מעבר ל14 שבועות שמגיעים לי,האם מקום העבודה שלי מחוייב להחזיר אותי לאותו התפקיד ולא פתאום יכול לבוא ולומר שבגלל שהארכתי את החופשה הם יעבירו אותי לתפקיד אחר.... ? האם יש חוק מסויים אשר מורה על תקופה מסויימת שחייבים להחזיר את האישה לאותו התפקיד..?
אודה לכם על תשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה בתנאים - תפקיד
עו``ד חן שטיין03/01/2010שלום לך,
על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.
במידה ויתברר כי מדובר בשינוי מהותי, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה, על מנת למנוע הרעה זו.
לעיתים, די במכתב התראה על מנת להשיב את המעסיק לעשתונותיו.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחוייבות להחזיר לאותו התפקיד
אמא03/01/2010חן שלום
קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה. מה שהתכוונתי בשאלתי הוא האם המעסיק חייב להחזיר אותי לאותו תפקיד גם אם אני חוזרת מחופשת הלידה לאחר חצי שנה או שהוא מחוייב לשמור לי על התנאים רק למשך 14 השבועות שמגיעים לי על פי החוק? העניין הוא שאני מתכוונת להאריך את חופשת הלידה לכחצי שנה בסך הכל והדבר שאני פוחדת ממנו הוא שיגידו לי שאין שום בעיה אבל שהם מחזירים אותי לתפקיד אחר לגמרי בחברה,וחשוב לי לחזור לאותו התפקיד בדיוק.
אודה לך על תשובתך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין07/01/2010שלום לך,
כפי שהוסבר בתשובה הקודמת, מיום חזרתך הינך מוגנת למשך 60 ימים, לרבות התפקיד שלך.
ככל שהמעסיק יבצע הרעה, הרי שהוא פועל בניגוד לחוק.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)