מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר דירה בזמן הריוןמאיה07/01/2010
שלום,
אני עובדת במקום עבודתי 5 שנים במשרה מלאה ומקבלת משכורת חודשית. בעלי ואני גרים בתל אביב ותעדנו לעבור לצפון. בשל כך, עוד לפני ההריון בעלי מצא עבודה בחיפה ואילו אני המשכתי בתל אביב. אחד מתנאי הקבלה שלו היו מעבר לצפון בפרק זמן של חצי שנה... שבועיים לאחר קבלתו נודע לנו שאנחנו בהריון... כרגע אני בחודש חמישי ומצאנו בית לקנות בחיפה עם כניסה תוך חודשיים.
שאלתי: האם יש באפשרותי לקחת חל"ת מהחודש השביעי עד הלידה - ושזכויותיי והפיצויים המגיעים ליי מהמעביד לא יפגעו?? גילוי נאות, אני לא מתכוונת לחזור לעבודה הזו לאחר הלידה...
על תשובה מהירה אודה כדי שאוכל ליידע את המעביד חודשיים מראש
תודה רבה, מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור משך העבודה טרם הלידה
עו``ד חן שטיין11/01/2010מאיה שלום,
ישנם מספר פתרונות, אולם אף אחד מהם לא מושלם, ותצטרכי לשלב ביניהם-
תוכלי לצאת לחופשת לידה מוקדמת, כ 7 שבועות טרם הלידה.
לחל"ת לא תהיי זכאית, אלא הדבר נתון לשק"ד המעסיק, כאשר נכון הדבר ליציאה לחופשה בתשלום ע"ח ימי החופשה הצבורים.
ימי מחלה תמיד תוכלי להוציא...
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)