מקום עבודתי נסגר בזמן היותי בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקום עבודתי נסגר בזמן היותי בהריון
    חן
    07/01/2010

עבדדתי במשך שנה וחצי במקום עבודתי , ומסיבה מסויימת החלטתי לעזוב .וכעבור חודשיים וחצי התקשר אליי המעביד וממש ביקש שהחזור לעבודה . הסכמתי, ובדיוק ההיתי בחודש 2 וחצי סיפרתי לו על היותי בהריון , והוא אמר שזה בסדר מבחינתו מכיוון שהוא חשב שבכול מקרה הפיצועים שלי עבודים . מפני שעזבתי. אז הכול מתחיל מחדש .כאשר ההיתי בחודש התחלת תשיעי החליט סופי שהוא סוגר את העסק . ופשוט הוא נכנס לעבוד עצמאי במקום אחר כך ללא שום הודעה מוקדמת . נישארתי ללא עבודה עוד לפני שילדתי ביכלל . סך הכל עבדתי שם במשך שנתיים כולל תקופת ההריון . ולאחר הלידה ביררתי ומסתבר שביגלל שעדיין לא חלפו 3 חודשים מהיום שעזבתי ליום שחזרתי לעבודה אז יש עדיין את ההמשחיות הוותק ממשיך . בבקשה ברצוני לדעת מה הן הזכויות שלי, ומה מגיעה לי. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקום עבודה שנסגר

עו``ד חן שטיין
    11/01/2010

חן שלום,
    ככל שהפיטורים היו ללא היתר ממשרד התמ"ת, הרי שאינם חוקיים.
    את זכאית למלוא התשלום עד הלידה + 3 חודשים לאחר תום חופשת הלידה, לרבות צבירת הבראה, הפרשות לפנסיה, ופיצויי פיטורים.
    ככל שהמעסיק לא ישלם, עלייך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לטפל בעניין מול המעסיק.

אשמח לסייע בפרטים נוספים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו