הורדה בתפקיד לאחר הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה בתפקיד לאחר הלידה
    שירה
    07/01/2010

שלום!
    עבדתי כשנתיים במקום עבודתי בתור עובדת סוציאלית במשרה מלאה , לאחר שנה וחצי קודמתי לתפקיד האחראית כאשר הייתי בתחילת ההריון. ההנהלה הודיעה לי שהם מרוצים מעבודתי ואמרו שעוד לפני הלידה יערכו חוזה חדש בהתאם לתפקיד החדש עם העלאה בשכר. בנתיים ביצעתי את כל תפקידיי כאחראית וכשהייתי בחודש שמיני ביקשתי לערוך את החוזה אך אמרו לי לא לדאוג ונעשה זאת לאחר הלידה.. בחודש תשיעי יצאתי לשמירת הריון וכשהתכוונתי לחזור לעבודתי לאחר הלידה הודיעו לי שהם החליטו להורידי מתפקיד האחראית לעובדת סוציאלית מן המניין. יש לציין שלא אמרו לי את הסיבה ודאגו לציין שעבדתי טוב. מלבד ההרגשה הלא טובה הייתי חייבת להתפטר כי לא הייתי יכולה לחזור למשרה מלאה בשכר של עו"ס, ללא ההעלאה שהובטחה לי ,אשר לקחתי בחשבון לצורך הסידור לילדיי. הייתי רוצה לדעת אם זוהי סיבה מוצדקת לקבלת דמי אבטלה ללא תקופת המתנה של 90 יום.
    אודה על תשובתכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה בתפקיד לאחר הלידה

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים לאחר לידה - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    11/01/2010

מיכל שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד, וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עשוי להיות הפלייה אסורה. משכך, מומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לבחון כיצד להתמודד עם המצב, הן בדרישה אל מול המוסד לביטוח לאומי, והן אל מול המעסיק בדרישה לפיצויי הפיטורים.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו