שמירת הריון שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון שאלה
    סיון
    07/01/2010

אני בהריון שבוע 35 רופא נשים שלח אותי לאורטופד עקב כאבי גב קשים זה מה שכתב האורטופד הגבלה קשה בתנועות עקב כאבים עקמת אנטלגית תרדמת בירך שמאל מומלץעל שמירת הריון אני שואלת האם יש לי סיכוי לקבל מביטוח לאומי תשלום עבור חודשיים של שמירה או שחבל לי על המאמץ ?רופא הנשים מילא לי את הטופס של שמירת הריון ואמר לי לצרף את המכתב המלצה של האורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון שאלה

הוספת תגובה

• שמירת הריון - כאבי גב

עו``ד חן שטיין
    11/01/2010

סיוון שלום,
    אכן שאלה קשה.
    אוכל לומר לך בכלליות שכבר היו לי מספיק לקוחות אשר זכו לקבל שמירת הריון על אף שהבעיה היחידה בהריון היתה בעיות גב. נראה כי עלייך לנסות ולהגיש את התביעה.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

סיוון
    12/01/2010

ואם נאמר שהביטוח לאומי לא יכבדו את שמירת ההריון יש מצב לתבוע אותם? זה ממש לא יהיה פר לעשות לי את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד חן שטיין
    16/01/2010

סיוון שלום,
    אתה הולכת רחוק מידי - המתיני לראות אם תביעתך מתקבלת או נדחית, ואם נדחית - מאיזה סיבה.
    רק אז ניתן יהיה להעריך את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו