פיטורין לאחר חזרה לעבודה מחופשת ליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין לאחר חזרה לעבודה מחופשת ליד
    עמליה ירימי
    04/10/2007

שלום, יש לי שאלה: יצאתי לחופשת לידה ב- 20.6.07 כשבתי נולדה. חופשת הלידה שלי כבר הסתיימה. אני עובדת אצל עו"ד כ- 8 שנים. עבדתי מ- 13:00-19:00. עכשיו כשאני רוצה לחזור לעבודה, ביקשתי לשנות את השעות לשנות הבוקר מ-9 עד 3 . (אציין שבבוקר יש 2 פקידות ואחת אחה"צ, ואחת מהפקידות של הבוקר עלתה לאחה"צ במקומי, וזאת אומרת שאני ארד לבוקר).
    המעביד שלי לא רוצה להעלות אותי לבוקר, בטענה שהוא מסתדר עם אחת בבוקר ואחת אחה"צ.
    הוא אומר שהוא חייב להחזיר אותי לעבודה לשעות שלי בלבד ולא לשעות אחרות. השאלה אם זה נכון? אם לא מה עלי לעשות? ואם זה אכן נכון, האם אקבל את כל הפיצויים שמגיעים לי כולל 3 חודשי חופשת לידה?

תודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורין לאחר חזרה לעבודה מחל"ד

עו"ד אילן קמינצקי
    04/10/2007

על המעביד להחזיר אותך לאותם שעות כפי שהיה לפני היציאה לחופשת לידה. בהנחה ואת מעוניינת לשנות את שעות העבודה , עלייך להגיע להסכמה בעניין עם המעביד.

לגבי פיצוי פיטורין - אם תעזבי את העבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך טיפול בילד, תהיי זכאית לפיצויי פיטורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו