מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר חופשת לידהאודליה16/01/2010
שלום,
אני כרגע בחופשת לידה ( הארכתי אותה על חשבוני), ואמורה לחזור לעבודה בעוד כשבועיים
אני יודעת שאני יכולה להתפטר עד שהבן שלי יהיה בן 9 חודשים ולקבל
את הפיצויים השאלה שלי אם מציאת עבודה קרובה יותר לבית אבל באותם שעות כמו שעבדתי בעבודה הקודמת נחשבת בקטגוריה של -התפטרות לצורך טיפול בילד או שאני חייבת למצוא עבודה עם פחות שעות כדי לקבל את הפיצוים שמגיעים לי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לטיפול בילד - עבודה חדשה
עו``ד ליאת שטיין17/01/2010אודליה שלום,
לעניין התחלת העבודה במקום אחר - ככל שמדובר בתנאים משופרים אשר מסייעים לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתהיי זכאית לפיצויים. אין הגדרה מדוייקת מה כן ומה לא, אולם אם עובדתית הקרבה לבית מאפשרת לך להוציא אותו ב 15:00 ואילו מהעבודה הקודמת יצאת ב 15:00 והגעת לגן ב 16:00, הרי שגם זה עשוי עקרונית להחשב "לצורך טיפול בילד".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה קודמת - התפטרות כדי לטפל
אודליה17/01/2010בשביל להגיע בזמן לאסוף את הילד מהגן אני צריכה לצאת מהעבודה כל יום שעה וחצי לפני הזמן כך שלמרות שמבחינת המנהל שלי זה בסדר אני מפסידה, כי יקזזו לי מהשכר.
הבעיה שכל העבודות באיזור גם דורשים 9 שעות עבודה אבל אם זה קרוב לבית אז אני יכולה לצאת בזמן מהעבודה מבלי שהמשכורת שלי תפגע.
ולי נאמר שרק אם אני מוצאת עבודה עם פחות שעות יגיע לי הפיצויים ולא משנה המרחק.
אם כך אני רק רוצה שוב לוודא אם אכן מגיע לי לקבל את הפיצויים שלי בתנאים האלו
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אודליה18/01/2010עניין אחר הוא האם אני צריכה לחזור לעבודה ל30 יום או שסעיף זה מבוטל ברגע שעוזבים לצורך טיפול בילד שהרי אם אני עוזבת מהסיבה הזאת אז איפה אני אשים אותו לחודש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
עו``ד חן שטיין19/01/2010אודליה שלום,
בתשובה הקודמת המפורטת, הסברתי לך את התפישה הכללית של הדין.
על מנת לקבל מידע מוצק וודאי יותר, יש להיפגש באופן פרטני על מנת להתייחס לנסיבותייך הספציפיות.
הודעה מוקדמת נדרשת בכל מקרה.
אשמח לסייע בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)