התפטרות לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חופשת לידה
    אודליה
    16/01/2010

שלום,

אני כרגע בחופשת לידה ( הארכתי אותה על חשבוני), ואמורה לחזור לעבודה בעוד כשבועיים

אני יודעת שאני יכולה להתפטר עד שהבן שלי יהיה בן 9 חודשים ולקבל

את הפיצויים השאלה שלי אם מציאת עבודה קרובה יותר לבית אבל באותם שעות כמו שעבדתי בעבודה הקודמת נחשבת בקטגוריה של -התפטרות לצורך טיפול בילד או שאני חייבת למצוא עבודה עם פחות שעות כדי לקבל את הפיצוים שמגיעים לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• התפטרות לטיפול בילד - עבודה חדשה

עו``ד ליאת שטיין
    17/01/2010

אודליה שלום,
    לעניין התחלת העבודה במקום אחר - ככל שמדובר בתנאים משופרים אשר מסייעים לך בטיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן בזמן מסויים, למשל), הרי שתהיי זכאית לפיצויים. אין הגדרה מדוייקת מה כן ומה לא, אולם אם עובדתית הקרבה לבית מאפשרת לך להוציא אותו ב 15:00 ואילו מהעבודה הקודמת יצאת ב 15:00 והגעת לגן ב 16:00, הרי שגם זה עשוי עקרונית להחשב "לצורך טיפול בילד".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה קודמת - התפטרות כדי לטפל

אודליה
    17/01/2010

בשביל להגיע בזמן לאסוף את הילד מהגן אני צריכה לצאת מהעבודה כל יום שעה וחצי לפני הזמן כך שלמרות שמבחינת המנהל שלי זה בסדר אני מפסידה, כי יקזזו לי מהשכר.
    הבעיה שכל העבודות באיזור גם דורשים 9 שעות עבודה אבל אם זה קרוב לבית אז אני יכולה לצאת בזמן מהעבודה מבלי שהמשכורת שלי תפגע.
    ולי נאמר שרק אם אני מוצאת עבודה עם פחות שעות יגיע לי הפיצויים ולא משנה המרחק.
    אם כך אני רק רוצה שוב לוודא אם אכן מגיע לי לקבל את הפיצויים שלי בתנאים האלו
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אודליה
    18/01/2010

עניין אחר הוא האם אני צריכה לחזור לעבודה ל30 יום או שסעיף זה מבוטל ברגע שעוזבים לצורך טיפול בילד שהרי אם אני עוזבת מהסיבה הזאת אז איפה אני אשים אותו לחודש ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד חן שטיין
    19/01/2010

אודליה שלום,
    בתשובה הקודמת המפורטת, הסברתי לך את התפישה הכללית של הדין.
    על מנת לקבל מידע מוצק וודאי יותר, יש להיפגש באופן פרטני על מנת להתייחס לנסיבותייך הספציפיות.
    הודעה מוקדמת נדרשת בכל מקרה.

אשמח לסייע בפרטים נוספים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו