הודעה על הריון למעסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה על הריון למעסיק
    אוריה
    19/01/2010

שלום, אני היית מועסקת במקום עבודה מסוים שנה אחת ובתום השנה הודיע לי המעסיק כי אני מפוטרת. באותו השבוע גיליתי שאני בהריון והודעתי על כך למעסיק אבל קיבלתי תשובה ממנו שבגלל שהוא לא פיטר אותי עקב ההריון, לא תהיה בעיה לקבל את האישור וגם אם זה תוך כמה חודשים, אז בסופו של דבר יפטרו אותי. לכן עזבתי מרצוני כי העדפתי למצוא מקום חדש, ובעוד שלא רואים בטן, לפחות זה מבטיח לי שאני אשאר בעבודה.
    מצאתי מקום חדש, אבל לא אמרתי להם שאני בהריון. כעת אני בחודש רביעי ואני מועסקת שם כבר חודש אחד. אני מתכננת להגיד להם שאני בהריון בסוף החודש הרביעי, בתקווה שהכל יהיה בסדר עם ההריון. אני לא יודעת אם להגיד להם שידעתי על ההריון גם לפני שהעסיקו אותי, או להגיד שגיליתי אחרי שהתחלתי לעבוד שם. מה כדאי לי לעשות?מה כדאי לי להגיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה על הריון למעסיק

הוספת תגובה

• יידוע מעסיק על הריון

עו``ד ליאת שטיין
    21/01/2010

אוריה שלום,
    השאלה אינה משפטית, אלא מה נכון יותר עבורך לומר - ברור שהדבר צריך להיות על פי תחושת הבטן שלך ומה נח לך יותר, אולם, לאור העובדה כי המעסיק הקודם שלך פעל שלא כדין, וכי תוכלי עוד היום לפעול גם נגדו עקב העובדה שידע על ההריון והמשיך בפיטורים ללא היתר של משרד התמ"ת, עלייך לחשוב היטב ולוודא כי לא תהא סתירה בין גירסותייך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו