מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סעיף 14 לעיננין פיצויי פיטוריןרוצה להתפטר31/01/2010
אני בסוף הריון ומעוניינת להתפטר לאחר הלידה.
גילית שהוחתמתי על סעיף 14 כשחתמתי על הסכם פנסיה, לא יידעו אותי מה הסעיף וקיבלתי חלק מההסכם. את סוכנת הביטוח אני לא מכירה בכלל.
חוץ מזה אין לי חוזה עם המעסיק, עבדתי שם שנתיים.
1. האם הסעיף חל עלי לאור העובדה שאין הסכם מפורש בעיניין זה ביני לבין המעסיק? (רק סימן וי על השורה שאומרת שתכנית הפנסיה כולל סעיף 14...)
2. האם מותר למעסיק להחתים אותי על תכנית פנסיה ופיצויי פיטורין ללא נוכחות והסבר מפי סוכן הביטוח?
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס' 14
עו``ד ליאת שטיין31/01/2010שלום לך,
תחולת ס' 14 בתוכנית הפנסיה אין דינה בהכרח כדין ס' 14 בהסכם ההעסקה.
עקרונית, מטרת הסעיף הינה כי הכספים אשר נצברו בקופה בגין רכיב הפיצויים לא ישובו למעסיק בכל מקרה, אך אין הם מהווים את הסכום הסופי המגיע לך.
ייתכן ועלייך לפנות לייעוץ משפטי פרטני בעניין זה על מנת לדעת בוודאות מהן זכויותייך טרם נקיטת פעולה בלתי הפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)