התפטרות לאחר הארכה ללא תשלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר הארכה ללא תשלום
    הילה
    09/10/2007

שלום,
    אני עובדת כשנה וחצי בחברה מסויימת .
    הארכתי את חופשת הלידה בחודש , בהסכמת המעביד במסגרת פגישה (לא בכתב)
    אני צריכה לחזור ב1 לנובמבר וכעת הגעתי להחלטה שאני לא מעוניינת לחזור , אלא להתפטר.
    מה עלי לעשות על מנת שאני עדיין אוכל לקבל את פיצויי הפיטורין ? אני צריכה להודיע חודש
    מראש , האם זה כולל את הזמן של החל"ת? האם אני יכולה להגיד להם שאני מתפטרת ושאם הם רוצים אני אתן להם את העבודה בפועל על ה"הודעה מוקדמת"? .... או שזה אבוד ואני כבר לא אקבל פיצויים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד דבר

הילה
    09/10/2007

האם אני זכאית לקבל דמי אבטלה בתום 90 יום לאחר שאתפטר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

עו"ד אילן קמינצקי
    09/10/2007

עובדת המתפטרת מעבודתה לצורך טיפול בילד ואינה מעוניינת למצוא עבודה, זכאית לפיצויי פיטורין אך לא לדמי אבטלה (אלא לאחר 90 יום כדין עובדת המתפטרת מעבודתה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר הארכה ללא תשלום

עו"ד אילן קמינצקי
    09/10/2007

עובדת שילדה זכאית להתפטר מעבודתה בתוך 9 חודשים מיום הלידה.
    יש להודיע למעביד (בכתב) על כוונתך להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד. ההודעה המוקדמת לפני הפיטורין נקבעת בהתאם לתקופת העבודה אצל המעביד. ניתן להודיע למעביד על כוונתך להתפטר מהעבודה גם בזמן חופשה ללא תשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו