מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר הארכה ללא תשלוםהילה09/10/2007
שלום,
אני עובדת כשנה וחצי בחברה מסויימת .
הארכתי את חופשת הלידה בחודש , בהסכמת המעביד במסגרת פגישה (לא בכתב)
אני צריכה לחזור ב1 לנובמבר וכעת הגעתי להחלטה שאני לא מעוניינת לחזור , אלא להתפטר.
מה עלי לעשות על מנת שאני עדיין אוכל לקבל את פיצויי הפיטורין ? אני צריכה להודיע חודש
מראש , האם זה כולל את הזמן של החל"ת? האם אני יכולה להגיד להם שאני מתפטרת ושאם הם רוצים אני אתן להם את העבודה בפועל על ה"הודעה מוקדמת"? .... או שזה אבוד ואני כבר לא אקבל פיצויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר
הילה09/10/2007האם אני זכאית לקבל דמי אבטלה בתום 90 יום לאחר שאתפטר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
עו"ד אילן קמינצקי09/10/2007עובדת המתפטרת מעבודתה לצורך טיפול בילד ואינה מעוניינת למצוא עבודה, זכאית לפיצויי פיטורין אך לא לדמי אבטלה (אלא לאחר 90 יום כדין עובדת המתפטרת מעבודתה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות לאחר הארכה ללא תשלום
עו"ד אילן קמינצקי09/10/2007עובדת שילדה זכאית להתפטר מעבודתה בתוך 9 חודשים מיום הלידה.
יש להודיע למעביד (בכתב) על כוונתך להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד. ההודעה המוקדמת לפני הפיטורין נקבעת בהתאם לתקופת העבודה אצל המעביד. ניתן להודיע למעביד על כוונתך להתפטר מהעבודה גם בזמן חופשה ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)