מבקשת עזרה בנוסח מכתב התפטרות אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה בנוסח מכתב התפטרות אחרי
    אא
    10/10/2007

שלום רב,

חזרתי לעבודה אחרי 4 חודשי חל"ד. עבדתי חודשיים ואני רוצה לעזוב. בבקשה עזרתכם:

1. האם במכתב התפטרות אני צריכה לציין את סעיפי החוק ולהדגיש שזה בעצם כמו פיטורין.
    אני לא סומכת על החברה לכן אני מעדיפה כן להוסיף, השאלה - מה בדיוק שם החוק ואיך עדיף
    לנסח?

2. במידה ואני מוצאת עבודה אחרת תוך פחות מ- 3 חודשים עם אותם תנאי עבודה, האם החברה יכולה לשלול ממני אוטומטית את הפיצויים או שזה לא חובה (רק אם המעסיק רוצה).

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה בנוסח המכתב

עו"ד אילן קמינצקי
    10/10/2007

להלן נוסח מוצע למכתב ההתפטרות

לכבוד
    ______

הנדון: התפטרות לצורך טיפול בילד

1. (כפי שידוע לך) בתאריך ___ ילדתי בן/בת.
    2. בתאריך ____ בכוונתי לעזוב את העבודה לצורך טיפול בילד.
    3. לפיכך ולאור התפטרותי לצורך טיפול בילד, אבקש להעביר אלי תשלום פיצויי פיטורין בהתאם לחוק.

בברכה,

לגבי שאלתך השנייה- הזכאות לפיצויי פיטורין מותנית בכך שעזיבתך את מקום העבודה הינה לצורך טיפול בילד ולא לצורך מציאת עבודה אחרת וקבלת פיצויים.
    החוק אינו קובע תקופה מסויימת בה עלייך להישאר בבית לצורך טיפול בילד אך נראה לי כי אם לאחר 3 חודשי עבודה ולאחר שקיבלת את תשלום פיצויי הפיטורין, תחליטי לשוב לעבודה , לא יהיה בכך כדי לשלול את זכאותך לפיצויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני נמצאת באותו מצב,

ממישחר
    12/03/2009

אני לא מבינה איך המעסיק הנוכחי אמור לדעת על מצבי (עובדת או לא ) לאחר שהתפטרתי , ואם התפטרתי כי מצאתי עבודה שמאפשרת לי לטפל יותר טוב בילד כי היא קרובה יותר והשעות הן אחרות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו