מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון ודמי מחלה- קצת דחוףאורלי13/02/2010
שלום, אני בחודש שביעי להריוני, בחודש חמישי יצאתי באישור רופא אורטופד ורופא נשים לימי מחלה עקב בעיות בגב, הגשתי לביטוח לאומי תביעה לשמירת הריון שכן הייתי יותר מ30 יום בבית וכרגע אחרי חודשיים שאני בבית התבשרתי שאיני זכאית לשמירה ואני יכולה לנסות להגיש שוב בחודש שביעי שזה כרגע. השאלה שלי אם יאשרו לי את השמירה רק מחודש שביעי, מי ישלם לי על החודשיים שאני בבית מחודש חמישי באישור רופא? אני צריכה לדרוש מהמעסיק ימי מחלה על החודשיים שלא רוצים לשלם לי? איזה עוד פתרונות יש לי שהפסדתי משכוררת במשך חודשיים? בתודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אישור שמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין15/02/2010אורלי שלום,
ככל שלא אושרה לך השמירה, בפנייך שתי אפשרויות:
1. לקבל את ההחלטה כפי שהיא, ולהעביר למעסיק ימים אלה כימי מחלה.
2. לערער על ההחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין מספיק ימי מחלה
אורלי15/02/2010אם אין לי מספיק ימי מחלה לפדות אצל המעסיק י לי מקסימום 30 מי ישלים לי עוד חודש שהייתי בבית? מה הפתרון שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצול מלוא ימי המחלה
עו``ד ליאת שטיין16/02/2010אורלי שלום,
אין פתרון קסם - ככל שמיצית את מלוא ימי המחלה שעמדו לך לפי חוק, ולא תוכר תקופה זו כשמירת הריון, ימים אלה יהיו על חשבונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)