רישום בלישכת התעסוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישום בלישכת התעסוקה
    בר
    16/02/2010

שלום,יש לי תינוקת בת 10 חוד' ואני עדיין מטפלת בה בבית. (במהלך חל"ת התפטרתי מעבודתי הקודמת כדי לטפל בה בבית והתייצבתי בלישכה לרישום ראשוני). החל מהחודש אני נרשמת באופן קבוע בשירות התעסוקה ובקשה לדמי אבטלה הגשתי כבר לאחר שהתפטרתי. בלישכה החלו להפנות אותי לעבודות במקצועי, ואני מחפשת סידור לביתי, אך הבעיה היא שבגנים פרטיים שבהם אני מעוניינת באיזור מגוריי אין מקומות פנויים אלא רק ל-09/2010 וכבר רשמתי אותה ל09/2010. האם עליי לומר זאת לפקידה בשירות התעסוקה, לשתף אותה בבעיה זו, כלומר שאין לי סידור לילדה עד 09/2010, האם לא יחשב הדבר כסירוב מצידי? אמנם יש מקומות פנויים במעון ויצו אך לאחר שביקרתי במקום התרשמתי לשלילה, מה גם ששמעתי ביקורות שליליות על המקום ואין לי כוונה להכניס את ביתי למעון כזה. מה עליי לעשות? והאם עדיין אהיה זכאית לדמי אבטלה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רישום בלישכת התעסוקה

הוספת תגובה

• חתימה בלשכת התעסוקה

עו``ד חן שטיין
    18/02/2010

בר שלום,
    למרבה הצער, אי מציאת סידור לילדה אינו מעניין במיוחד את פקידות הלשכה, שכן על פי חוק היותך מובטלת מקים חזקה על כי את פנויה לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו