מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון מחודש 2 - זכויות עובד?מירית16/02/2010
התחלתי עבודב חדשה ויידעתי את המעסיק מיידית שאני בהריון.
חודש לאחר תחילת העבודה (כשאני בחודש שני) נאלצתי לצאת לשמירת הריון שנמשכה עד הלידה.
תחילה פיטרו אותי טלפונית ולאחר מכן חזרו בהם כנראה לאחר שבדקו זאת מבחינה משפטית.
עכשיו אני 3 חודשים לאחר הלידה ומקום העבודה מתקשר לשאול האם ברצוני לחזור לעבוד.
הם מבקשים משרה מלאה אך אין ביכולתי לתת יותר משלושת רבעי משרה.
שאלתי היא -
האם המעסיק מחוייב להחזיר אותי לעבודה גם אם אני דורשת שלושת רבעי משרה ולא משרה מלאה כפי שהם דורשים (פחות שעת הנקה)?
במצב כזה האם עליהם לפטר אותי? או שעליי להתפטר כי אינני יכולה לתת את שהם דורשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים או התפטרות
עו``ד חן שטיין18/02/2010מירית שלום,
על המעסיק להשיבך לעבודתך באותה מתכונת ובאותו התפקיד בדיוק כפי שהיו ערב יציאתך.
ככל שעבדת משרה מלאה, הרי שהמעסיק מחוייב להשיך למשרה מלאה. בנסיבות אלה, אם תחליטי שלא לחזור, הרי שמדובר יהיה בהתפטרות מצידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)