חזרה לאותו התפקיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאותו התפקיד
    אמא
    21/02/2010

שלום רב
    אני נמצאת כחודש לאחר לידה ולפני הלידה הייתי כ 3 חודשים בשמירת הריון. ביום חמישי האחרון התקשרתי למעביד על מנת לקבוע תאריך חזרה לעבודה בעוד כחודשיים.התשובה שקיבלתי היא כי תהיה לי עבודה בחברה אבל ללא התחייבות שזה יהיה באותו התפקיד. כמו כן נאמר לי שמוקדם מדי לדבר על לאיזה תפקיד אחזור ושאתקשר שוב ממש סמוך למועד החזרה. חשוב לי לציין כי מאוד חשוב לי לחזור בדיוק לאותו תפקיד משרדי שביצעתי ואני לא מעוניינת "להיענש" בגלל שהייתי בשמירה.כמו כן אני חייבת תוך חודשיים למצוא מטפלת או מסגרת לתינוק ואני דורשת מהם לדעת לאיזה תפקיד הם מתכוונים להחזיר אותי. השאלה שלי האם זה לגיטימי לדרוש תשובות חודשיים לפני? האם הם מחוייבים על פי חוק להחזיר אותי בדיוק לאותו התפקיד? אודה לכם מאוד על תשובתכם.שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאותו התפקיד

הוספת תגובה

• פגיעה בתפקיד לאחר לידה

עו``ד ליאת שטיין
    24/02/2010

שלום לך,
    לפי הנתונים שמסרת, הרי שהמעסיק מבצע הפרה חמורה של החוק, והוא עשוי למצוא עצמו מחוייב בתשלום פיצויים לא מבוטלים בגין הפרה זו. ועלייך לפעול בהתאם, ובחכמה.
    מומלץ לפנות לייעוץ פרטני בעניין על מנת להבין כיצד ואיך לפעול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו