מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חל"תגלית24/02/2010
שלום
לקחתי חופשה ללא תשלום מ-12/09 עם תאריך חזרה ב-01/05/2010 .
אני בבית עם שני ילדים ותינוק עבדתי באותו מקום מ-11/07/2007 ויצאתי לחופשת לידה ב
.02/09/2009
בתקופה הנ"ל אני מתלבטת עם לחזור לעבודה ושוקלת לא לחזור מסיבות כאלו ואחרות גם שלא טוב לי , שעות נוספות ,לחץ מתמשך ושחיקה נוראית .
ברצוני לשבת בבית תקופה ולגדל את ילדי ותינוקי . שאלותי:
1. האם מגיע לי דמי אבטלה באופן אוטומטי במידה וארצה להתפטר?
לפי חוקי ביטוח לאומי אני צריכה תקופת הכשרה של 360 יום מתאריך החתמה בלשכה .
האם חופשת לידה נחשבת בתוך ה-360 ימים?
2. כמה זמן אוכל לחתום בלשכה ?, ברצוני לקבל משרה חלקית אני אקדמאית בעלת תואר ראשון
האם זה משפיע במשהו ?
תודה
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין24/02/2010גלית שלום,
1. לא, אלא לאחר המתנה בת 90 ימים מיום ההתייצבות הראשון.
2. עקרונית כן.
3. הדבר תלוי במשתנים רבים (גיל, מספר תלויים, האם בן הזוג עובד או לא, וכדומה) - עלייך לבדוק זאת ספציפית לגבייך מול המוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)