הריון דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון דחוף
    מיתר
    27/02/2010

היי אני עובדת ברשת קרוב ל 4 שנים אני בהריוני השני החודש 5 להריוני ,
    1) המעסיק שלי מבקש ממני ליראות סיכומי בדיקות ביגלל שלא מאמין לי שאני יוצאת לבדיקות אמרתי לו שסיכומי בדיקה אני לא אתן לו ליראות כי זה מידע רפואי סודי הגשתי לו את הטופס שלוקחים מהמרפאה לשימוש ב 40 שעות שמגיע במהלך ההריון הוא לא הסכים לקבל. רק סיכום בדיקה מה אלי לעשות ?
    2) החזרי נסיעות אני מוציאה פי 2 מההחזר שאני מקבלת אני כל פעם מתלוננת מחדש ונותנים לי תשובה שזה מה יש. מה החוק לגבי החזרי נסיעות ?
    3) בגלל שאני בהריון והמעסיק שלי טוען שאני נטל עלוי שהוא לא מעוניין בי כי אני אמא לילדים הוא החליט שהוא שולל מימני את תפקידי כמנהלת וטען שאין לי לאן לחזור כשאני מסיימת תחופשת לידה והביא מנהל אחר כבר עכשיו שיש לי עוד 4 חודשים לצאת לחופשת לידה אומנם לא פגע לי בשכר חוץ מההחזרי נסיעות האם יש חוק לגבי תפקידי ומה אלי לעשות בכלל ?
    האם יש לאן ליפנות ליעוץ משפטי כבר עכשיו או רק לאחר הלידה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון דחוף

הוספת תגובה

• תשובות לרינת

עו``ד ליאת שטיין
    28/02/2010

רינת שלום,
    על פי התיאור בשאלתך, נראה כי המעסיק עובר עבירות חמורות על החוקים הרלוונטיים, ויש מקום לפנות לייעוץ על מנת לפעול נגדו בעניין זה ולהבטיח את זכויותייך, ועדיף מוקדם ככל הניתן.
    אשמח לעמוד לרשותך בפרטים נוספים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו