מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון דחוףמיתר27/02/2010
היי אני עובדת ברשת קרוב ל 4 שנים אני בהריוני השני החודש 5 להריוני ,
1) המעסיק שלי מבקש ממני ליראות סיכומי בדיקות ביגלל שלא מאמין לי שאני יוצאת לבדיקות אמרתי לו שסיכומי בדיקה אני לא אתן לו ליראות כי זה מידע רפואי סודי הגשתי לו את הטופס שלוקחים מהמרפאה לשימוש ב 40 שעות שמגיע במהלך ההריון הוא לא הסכים לקבל. רק סיכום בדיקה מה אלי לעשות ?
2) החזרי נסיעות אני מוציאה פי 2 מההחזר שאני מקבלת אני כל פעם מתלוננת מחדש ונותנים לי תשובה שזה מה יש. מה החוק לגבי החזרי נסיעות ?
3) בגלל שאני בהריון והמעסיק שלי טוען שאני נטל עלוי שהוא לא מעוניין בי כי אני אמא לילדים הוא החליט שהוא שולל מימני את תפקידי כמנהלת וטען שאין לי לאן לחזור כשאני מסיימת תחופשת לידה והביא מנהל אחר כבר עכשיו שיש לי עוד 4 חודשים לצאת לחופשת לידה אומנם לא פגע לי בשכר חוץ מההחזרי נסיעות האם יש חוק לגבי תפקידי ומה אלי לעשות בכלל ?
האם יש לאן ליפנות ליעוץ משפטי כבר עכשיו או רק לאחר הלידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לרינת
עו``ד ליאת שטיין28/02/2010רינת שלום,
על פי התיאור בשאלתך, נראה כי המעסיק עובר עבירות חמורות על החוקים הרלוונטיים, ויש מקום לפנות לייעוץ על מנת לפעול נגדו בעניין זה ולהבטיח את זכויותייך, ועדיף מוקדם ככל הניתן.
אשמח לעמוד לרשותך בפרטים נוספים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)