מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה לאחר שמירת הריון מלאהרויטל01/03/2010
ילדתי לפני כחודשיים, לאחר שמירת הריון מוחלטת במשך כל ההריון. שהודיעו לי שאני אהיה בשמירת הריון עד הלידה הודעתי למעסיקה שלי, באותו הרגע התחיל היחס המגעיל אליי, נלקח ממני הרכב + הטלפון הנייד, אף אחד מהמשרד לא יצר עימי קשר במשך 9 חודשים, מתנה לחגים לא קיבלתי, וגם שהודעתי שילדתי רק מישהו אחד מהמשרד אמר לי מזל טוב.
אני לא מעוניינית לחזור לעבודה כזו.
מצאו לי מחליף והבנתי שמרוצים ממנו,.
1. האם יכולים לא להחזיר אותי לאותה משרה ולאותו תפקיד. (הייתי אחראית אזור ירושלים והשפלה)
1. בכמה זמן אני יכולה להאריך את חופשת הלידה (עבדתי מה- 20.6.2008 ועד היום ...) עבדתי ב- 90 אחוז משרה.
2. מתי אני אמורה להודיע על הארכת חופשת הלידה
3. האם בזמן הארכת חופשת הלידה אני צוברת ותק נוסף, הפקדה לביטוח מנהלים, הבראה משכורת 13 וכו'..
4. האם כדאי לי להתפטר ולהמתין 90 יום לאבטלה
תודה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה לאחר לידה - תפקיד
עו``ד חן שטיין06/03/2010רויטל שלום,
על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות תפקידך, משך 60 ימים מיום חזרתך (יהיה צורך לבחון לגבי כל תפקיד אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.
לגבי הארכת החל"ת - ככל שמלאה לך שנת עבודה עד ליום הלידה - תהיי זכאית לצאת לתקופה עד רבע מהותק.
בחל"ת אין המשך צבירת זכויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארכת חופשת לידה
רויטל06/03/2010כמה זמן לפני סיום חופשת לידה אני צריכה להודיע שאני מאריכה אותה?
מתי צריך להודיע שאני מאריכה.
אני הודעתי שאני חוזרת ועכשיו התחרטתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארכת חופשת הלידה
עו``ד ליאת שטיין09/03/2010רויטל שלום,
נדרש שזה יהיה תוך זמן סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)