הריון ולימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ולימודים
    קרן
    02/03/2010

שלום, אני מטפלת במעון מזה שלוש שנים השבוע המנהלת שלי פנתה אלי ואמרה לי שנפתח קורס מטפלות ושאני צריכה להרשם (יש לציין שאני בהריון בשבוע 8 והמנהלת שלי יודעת) לאחר שמיעת פרטי הקורס החלטתי שאני לא יכולה ללמוד כי זה כרוך בהתחייבות לשנתיים ומעוד סיבות אישיות. הסברתי למנהלת שלי והיא אמרה שמי שלא ילמד לא יוכל להמשיך לעבוד בשנה הבאה ללא תעודה . אני אמורה ללדת באוקוטבר ושנת לימודים נפתחת בספטמבר האם היא תוכל למנוע ממני לעבוד בתחילת שנה?
    וגם אם אחליט לא לחזור לעבודה אחרי הלידה ולהתפטר לצורך טיפול בילד היא תוכל לא לאשר זאת באיזה תנאי אפשר להתפטר ועדיין לקבל את כל הזכויות ?
    מצטערת על האורך מודה מראש על תשובתכם
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ולימודים

הוספת תגובה

• פיטורים בהריון

עו``ד חן שטיין
    06/03/2010

קרן שלום,
    עקרונית לא ניתן לפטר אותך ללא היתר של משרד התמ"ת. ככל שיהיו למעסיקה שלך אי אלו טענות מדוע יש לאשר את הפיטורים, הרי שהיא תצטרך לפרט זאת מול הממונה, אשר תחליט אם לתת אישור או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

קרן
    06/03/2010

עו"ד שטיין לא ענית לי על השאלה אם אחליט לא לחזור לעבודה אחרי הלידה ולהתפטר לצורך טיפול בילד המנהלת שלי תוכל לא לאשר זאת?
    באיזה תנאי אפשר להתפטר ועדיין לקבל את כל הזכויות ?
    תודה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה והמשך תשובה

עו``ד חן שטיין
    06/03/2010

קרן שלום,
    ההתפטרות תלויה רק בך, ואין למעסיקה כל השפעה על כך או זכות לאשר או לא לאשר.
    ההתפטרות צריכה להיות לצורך טיפול בילד על מנת לקבל את מלוא הזכויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו