התפטרות בזמן הריון ותשלום קנס הכשרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות בזמן הריון ותשלום קנס הכשרה
    רותם
    02/03/2010

שלום

אני נמצאת בשליש הראשון להריון... לפני מספר שבועות התחלתי לעבוד באחת מחברות התקשרות הגדולות. עברתי הכשרה של 3 שבועות וכמו כן חתמתי על חוזה שבמידה ואתפטר במהלך ה14 חודשים מיום חתימת החוזה, אאלץ לשלם קנס על עלות ההכשרה בגובה של 2200 ש"ח

אינני מעוניינת לעבוד במקום העבודה מסיבות אישיות ובעיקר בגלל שהעבודה (שירות לקוחות) מכניסה אותי לסטרס מיותר.

שוחחתי עם המנהל שלי על התפטרות אך לא ציינתי שאני בהריון וכמובן שעלה נושא הקנס אותו באמת אין באפשרותי לשלם להם כעת ....

הייתי מעוניינת לדעת האם מפאת מצבי ההריוני ישנה איזושהי פירצה בחוק שתאפשר לי להמנע מתשלום קנס זה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשלום קנס

עו``ד חן שטיין
    06/03/2010

רותם שלום,
    לצערי אין בעובדת היותך בהריון להעלות ו\או להוריד דבר מבחינה משפטית, אולם ייתכן ובשיחה פתוחה עם המנהל על כך, יעדיף לפטור אותך מהקנס ו,להיפטר" מעובדת בהריון ביוזמתה. שווה את הניסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו