חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה והורדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה והורדה
    אלה
    02/03/2010

שלום רב,
    במהלך החודש הקרוב עליי לחזור לעבודה לאחר חופשת לידה, הפרוייקט בו עבדתי כמנהלת הפרוייקט, עומד להסגר והמעסיק שלי רוצה שאחזור על מנת ללוות את סגירת הפרוייקט ובשלב מאוחר יותר ולא מוגדר לתת לי לפתח פרוייקטים חדשים אשר עדין לא אושרו תקציבים לגבייהם. משמע, שכרגע הוא מציע לי משרה ב50% - להגדרתו זמני. ובזמן לא מוגדר לחזור למשרה מלאה... כאשר אמרתי למעסיק שלי שאינני יכולה לחזור לפחות ממשרה מאחר ואני בקשיים כלכליים, הוא הציע לי לפטר עובדת שלי על מנת לקחת את חצי המשרה שלה, משמע שהוא מוכן לתת לי משרה מלאה כאשר חצי מהמשרה אינה מתפקידי, וכן אותו תפקיד מוגדר משרה מלאה, כך שהצפיה שאעשה לתקופה זו משרה וחצי בהיקף משרה אחת! 1. אייני רוצה שיפטרו אף אחד בגללי, 2. נתתי תשובה למנהל שלי שאינני רוצה את התפקיד באופן הזה מאחר ואיני רוצה להשחק ולעבוד בשתיי משרות... כמה שאלות: 1. האם באופן הקר מותר להוריד אחוזי משרה לאחר חזרה מחופשת לידה? 2. האם הצעתו קבילה? 3. ואם לאחר סגירת הפרוייקט עדין לא יהיו פרוייקטים רלוונטים- האם יכול לפטר אותי? חשוב לציין כי החברה לא פושטת רגל. והצעתי מס' תפקידי פיתוח שאנ ייכולה לבצע, ועוד חשוב כי המעסיק שלי רוצה אותי בחברה. 
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ

עו``ד חן שטיין
    06/03/2010

אלה שלום,
    שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב להן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
    עלייך לפנות לשיחת ייעוץ פרטנית בעניין.

אשמח לסייע בפרטים נוספים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו