מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמיתר07/03/2010
אני עובדת כמעט כ 4 שנים ברשת חנוית כרגע אני בחודש החמישי להריוני ואני מוציאה ימי מחלה כי כבר נימאס לי מהזילזול של מעסיקי מהרגע שהודעתי שאני בהריון מה שיוצר מצב שאני משתמשת בימי מחלה שלי כדי לא להפגע . יש לי כמה נקודות שאני ישמח לקבל תשובות בהקדם כדי ליבדוק את במשך דרכי :
1) במשך כל ה4 שנים ישנם שבועות שעבדתי 7 ימים בשבוע בלי שום יום מנוחה
2)עבדתי שבתות גם בוקר שזה חובה מבחינתם שלא יהיה ספק להגיד לא אין כל חוזה שחתמתי שאומר שאני מחוייבת יש לי את כל שעות העבודה שלי.
3) אני מוציאה פי 2 מסכום הנסיעות שאני מקבלת כשאני מתלוננת אומרים שזה מה יש שצריך להתחשב במצב יש לי קבלות.
4) כשמבקשים מאיתנו להגיע לישיבות במרכז לא משלמים לנו את זמן הנסיעה כשעתיים לכל קיוון מה שיוצר מצב שצריך לחזור לסניף כדי להשלים תשעות .
5) מעסיקי מזלזל בי ומבקש ליראות סיכומי בדיקה כי לא מאמין לי שאני יוצאת או לא מגיעה כי אני הולכת לבדיקות .
6)אני עובדת במקום שבוא כולם מהמגזר הערבי יצא לי לדבר מה קורה כשאני יוצאת לחופשת לידה ואמרתי שאני ממליצה להביא לכן עוד יהודים לאחר שבועיים המנהל הישיר שלי שממש הסכים איתי בשיחה הביא לי תמנהל רשת שצעק אלי בזילזול ואמר לי את שונאת ערבים תתביישי לך תסתכלי במראה כי הם יותר טובים ממך ואמר לי שאני בסכנה כשאני יחזור מחופשת הלידה .
7) כמו בכל רשת יש ימים שאין פידיונות אני נאלצת ליקנות מכספי האישי כדי לא לקבל נזיפות על הקופה הגרוע יש לי קבלות שקניתי והודעות מהמנהל הישיר שלי שבוא הוא מציין שאני גרועה בגלל הפידיונות מה שבעצם אני זאת שקונה כדי לא לאכזב .
8) ביגלל שהסניף לא פודה מספיק המעסיק שלי פשוט מציב עובדה שאני צריכה להשאר משמרות שלמות לבד מבלי ללכת להתפנות גם כרגע שאני בהריון בכפר ערבי שאני כל המשמרת בפחדים שעם יקרה לי משהו
* אני ישמח עם תחזרו אלי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מיתר07/03/2010מה מומלץ ביגלל שכבר איני מסוגלת להזהיר אותו או פשוט להתחיל הליך משפטי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללי
עו``ד ליאת שטיין09/03/2010לי שלום,
נראה כי מצבך אינו נעים כלל, אך יחד עם זאת - כל הטענות שהעלית אינן קשורות להריון כלל, אלא לתנאי ההעסקה הירודים לטענתך.
בנסיבות אלה, תהיי זכאית להתפטר עקב הרעת תנאים אם תרצי, אולם כמובן שהדבר ימנע ממך את זכויותייך וההגנה הרחבה הניתנת לנשים בהריון מהלך תקופת ההריון ואחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)