טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני 5 חודשים אחרי לידה, ויש לי עוד ילד קטן בן שנה ועשרה חודשים, ויש לי חברה שילדנו את שני הילדיםמ בדיוק באותו יום את שניהם וממני דורשים לחתום בלישכה כל שבוע ואני פוטרתי וממנה דורשים לבוא רק פעם בחודש והיא התפטרה איך אני יכולה לדעת ולבדוק האם אני יכולה לבוא רק פעם בחודש כמוה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הילה שלום, ככל הנראה ההבדל נובע מכך שחברתך נמצאת כרגע בתקופת ההמתנה (בת 90 הימים) לאור העובדה כי היא התפטרה ולא פוטרה, ורק לאחריהם תחול זכאותה לקבלת דמי אבטלה, כאשר בתקופה זו סביר להניח כי תתבקש להגיע כל שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר