שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עדי
    10/04/2010

אני בהריון בשבוע 18, עובדת במקום עבודה 10 שנים , מתחילת ההריון עברתי לעבוד כחצי משרה שזה אומר 4.5 שעות ביום עקב כך שאני לא מרגישה טוב (בתחילת ההריון הגשתי אישור רפואי למקום העבודה שבו הרופא רשם שאני יכולה לעבוד רק חצי משרה)כאשר לפני ההריון עבדתי באופן קבוע לפחות 4 שנים אחרונות משרה מלאה 9.5 שעות שאלותי הם: לפי כמה חודשים אחרונים ישלמו לי דמי לידה? לפי כמה חודשים אחרונים ישלמו לי פיצויי פיטורין?(כי אינני מתכוונת לחזור למקום העבודה) האם המכתב שהגשתי מהרופא יכול ל"חפות" עלי בכך שישלמו לי פיצויי פיטורין לפי משרה מלאה שעבדתי לפני ההריון כי אז הרגשתי כמובן יותר טוב ? בתודה מראש. עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• הפחתת עבודה עקב הריון

עו``ד חן שטיין
    11/04/2010

עדי שלום,
    באופן עקרוני חישוב דמי הלידה ייעשה על פי שלושת החודשים המלאים האחרונים לעבודתך, אולם בהחלט קיים סיכוי כי מלחמה מתאימה בעניין זה מול המוסד לביטוח לאומי עשוייה להביא לתוצאה כי יתחשבו בשכרך הקודם שהיה במשרה מלאה.
    לעניין פיצויי הפיטורים - ייערך חישוב לכל תקופה בנפרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו