מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המעסיק ביקש ממני להתפטר בזמן טיפוליחגית10/04/2010
אני עובדת במקום עבודתי 9 חודשים. אינני מסתדרת עם המעסיק וגם העבודה לא כל כך מתאימה לי. אני נמצאת במהלך טיפולי פוריות ומעסיקי יודע זאת. הוא עשה לי שיחה והעלה בפני את כל הדברים הלא טובים שעשיתי בעבודה וביקש ממני להתפטר. אמרתי לו שאינני מוכנה להתפטר ושאם הוא רוצה שיפטר אותי. בתכלס אני כבר במצב שאני מוכנה להיות מפוטרת למרות מצבי. במידה ומפטרים אותי, האם המעסיק רשאי למשוך חזרה את ההפרשות שהפריש לי לביטוח מנהלים. כ"כ אינני יודעת האם מעסיקי מודע לזה שהוא צריך לקבל אישור מהתמ"ת, האם עלי להגיד לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון לחייב עובדת בטיפולים להתפטר
עו``ד חן שטיין11/04/2010חגית שלום,
עקרונית חל על המעסיק איסור לפטר אותך (אם אכן פעלת לתנאי הסף לצורך תחולת החוק), וודאי שלא ניתן לחייב אותך להתפטר.
הינך נמצאת בנקודה רגישה מאוד, בה לכל פעולה ואמירה שלך או של המעסיק יש משמעות, אשר סביר להניח כי תהיה לה גם משמעות כספית משמעותית (שכר עבודה, פיצויי פיטורים, וכדומה).
בנסיבות אלה, על מנת להימנע מטעויות אשר בכוחן לשלול ו\או לפגוע בזכויות הללו, מוטב לפנות לייעוץ פרטני במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)