התפטרות 7 חודשים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות 7 חודשים לאחר לידה
    לירון
    13/04/2010

שלום
    אני נמצאת כ7 חודשים לאחר לידה ואני שוקלת להתפטר. אך אני מאוד חוששת שאני לא אקבל פיצויים מאחר ועובדת במקום עבודתי התפטרה לאחר הלידה והיא עבדה שם כ4 שנים והבוס שהוא למעשה רופא שיניים לא שילם לה פיצויים כי לטענתו היא מוגדרת כקבלן משנה ולא מגיע לה פיצויים והוא למעשה תבע אותה נגד כי היא הגישה נגדו תביעה. למעשה העיסוק שלי הוא אותו הדבר אני שיננית דרך אגב. מה עושים ? למי פונים כדי לדעת יותר תשובות לפני שמתפטרים, ז"א איך אפשר לחשב לי מה גובה הפיצויים ואם בכלל מגיע לי, וניתן לציין שעבדתי במרפאה כ4 שנים
    לתשובתכם המהירה אודה כי לא נשאר לי הרבה זמן אוטוטו עוברים להם 9 חודשים ואז יהיה מאוחר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ

עו``ד ליאת שטיין
    15/04/2010

לירון שלום,
    בחינת טענות משמעותיות כגון - אופן העסקה של עובדת קבלן וכדומה, לרבות חישוב גובה הפיצויים -מצריכות מענה מסודר אותו אוכל לתת אך במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו