הרעת תנאים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים???
    יונית
    15/04/2010

שלום אני עובדת במקום עבודתי מזה 11 שנים לאחרונה בוצעו שינויים בחברה ופוטרו עובדים אני בהריון בחודש שישי מעסיקי ניסה לפטר אותי ללא אישור ממשרד התמ"ת ובשל הבהרה מצידי כי במידה ויפטר אותי ללא אישור אטפל בהתאם הושארתי במקום העבודה נכון להיום אני במשרה מלאה בחוסר מעש מוחלט וזה משגע אותי האם ניתן לעשות משהו בנדון ??? ממתינה לתשובתכם תודה מראש יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאים???

הוספת תגובה

• אי אספקת עבודה

עו``ד ליאת שטיין
    18/04/2010

יונית שלום,
    לאור העובדה כי המעסיק חזר בו מהודעת הפיטורים, הרי שהוא נהג כחוק. ככל שפעולתו כיום חורגת מהסביר (בכוונת מכוון לא מספק לך עבודה על מנת להתנכל לך), הרי שייתכן וניתן יהיה לשנות את המצב ע"י שליחת מכתב מתאים מעו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בבעיה הפוכה! נא עזרתכם...

מיטל
    21/04/2010

גם אותי פיטרו והשאירו בשל היותי בהריון, ועכשיו בחודש שישי הבוס שלי מעוניין להוסיף לי
    תחומי עיסוק נוספים שיסופחו אלי בעקבות פיטורין של 2 עובדים במחלקה.
    האם זה חוקי?
    אני ממש לא רוצה לעבוד יותר קשה ובטח לא בפרוייקטים שלו קשורים לתפקיד שלי
    מותר לו לעשות את זה (אם הוא לא מוסיף לי שעות עבודה)?
    מותר לי לסרב? זה לא נקרא הרעת תנאים?
    אם לא הייתי בהריון היתי קמה והולכת הרי.... ומקבלת פיצויים.
    מה הדין בהריון במצב כזה?
    מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

עו``ד חן שטיין
    24/04/2010

שלום לך,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד, וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי זה עשוי להיות הפלייה אסורה. משכך, מומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת לבחון האם אכן מדובר בהרעה, וכיצד להתמודד עם המצב.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו