מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בטיפולי פוריותטל21/04/2010
שלום,
שמי טל ואני נמצאת 11 חודשים במקום עבודתי
לפני חודש המעסיק שלי הודיע על תקופה של קיצוצים אשר במסגרתם הוריד אותי לחצי משרה וקיצץ את שכרי.
באותה השיחה סיפרתי לו שאני עוברת טיפולי פוריות וביקשתי ממנו שיתחשב בי, הוא טען שאינו יכול לשלם לי כפי ששילם לי עד כה ושהאפשרות הנוספת שעמדה בפניו היא לפטר אותי ולכן אני בעצם צריכה להודות לו.
מכיוון שאני במהלך טיפולים לא הייתה לי ברירה אלא לקבל את הקיצוץ "ולהודות" לו על זה שלא פיטר אותי.
הקיצוצים עדיין ממשיכים ואני עדיין חוששת למקומי בחברה. האם החוק מגן עלי מפיטורין במהלך טיפולי פוריות? האם החוק מגן עלי גם במקרה שהחברה בקיצוצים?
האם מותר למעסיק לפגוע בתנאים שלי במהלך טיפולים?
אודה לתשובה בהקדם
תודה רבה, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההגנות בטיפולי פוריות
עו``ד חן שטיין24/04/2010טל שלום,
ניכר בשאלתך כי אינך בקיאה מספיק בהגנות להן את זכאית, וחבל, שכן גם הפגיעה בשכרך וקיצוץ המשרה היו אסורים בנסיבות.
על המעסיק חל איסור לפטר אותך עקב הטיפולים, אולם תנאי ראשון לתחולת ההגנה הינו העדרות לצורך הטיפולים. כך, תחול עליך הגנה החל מיום ההעדות לצורך הטיפולים משך 150 ימים לאחר מכן (מובן שאם תיכנסי להריון מהלך תקופה זו, תורחב ההגנה בהתאם לכך).
כל פגיעה בתנאי העסקתך ו/או פיטוריך - טעונים היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
תוכלי לקרוא פרטים נוספים על נושא זה במאמר בעניין זה באתרי.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)