מעבר לחצי משרה בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לחצי משרה בזמן הריון
    יעל
    25/04/2010

שלום רב !
    ברצוני לדעת אם יש חוק לגבי ירד בעיקף המשרה : הבוס שלי ביקש ממני לרדת לחצי משרה עקב הריוני. אני רוצה לדעת איזה זכויות יש לי , האם זה פוגע בי והאם זה פוגע לי בדמי לידה .

כמו כן ב"ה אני רוצה לרדת לחצי משרה לאחר הלידה ואם יש לזה גם השפעה .
    ולגבי כל זה מה אני יכולה לדרוש לגבי השכר ?

תודה ושבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בתנאים בהריון - פגיעה רוחבית

עו``ד חן שטיין
    25/04/2010

יעל שלום,
    כל הרעה שיש לה ביטוי כספי עשוייה להחשב לפגיעה אסורה בתנאי ההעסקה של עובדת בהריון, וודאי שאין להסכים לה.
    על המעסיק חל איסור ברור לפגוע בתנאייך בהיותך בהריון, אלא באישור הממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת, וככל שירצה להחיל שינוי כזה או אחר, יהיה עליו ראשית להגיש בקשה מתאימה, כאמור.
    לפגיעה מסוג זה השפעה רוחבית - על דמי הלידה, פיצויי הפיטורים, דמי אבטלה עתידיים, וכדומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    26/04/2010

תודה רבה עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד חן שטיין
    02/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו