מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידהחני26/04/2010
שלום
אני לא מבינה איך מחושבים הדמי לידה
לפי האתר - אישה שעובדת 15 חודשים מתוך 22 האחרונים אז מגיע לי דמי לידה
וסכום דמי הלידה מחושבים רק לפי שלושת החודשים לפני הלידה עצמה
הבעיה היא שאני עובדת כמורה אבל עדיין אין לי קביעות
אף בית ספר לא יקח אותי לעבוד שנה הבאה כי אני יוצאת לחופשת לידה בנובמבר, אז ספטמבר אוקטובר לא אעבוד
ובאוגוסט אקבל ממשרד החינוך משכורת נמוכה יחסית.
אז לא תיהיה לי משכורת בשלושת החודשים לפני הלידה, אבל כן עבדתי 15 חודשים מתוך 22 האחרונים לפני הלידה
יכולים להתחשב ולהתייחס למשכורת בחודשים שכן עבדתי בהם? או שפשוט לא מגיע לי דמי לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות וחישוב דמי אבטלה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2010לילך שלום,
תפרידי בין הזכאות לאופן החישוב - את זכאית לדמי לידה מעצם העובדה שענית על תנאי הסף.
לעניין החישוב - זו הדרך שנקבעה בחוק (שלושת החודשים המלאים האחרונים). תוכלי לנסות ולבקש כי לא יתחשבו בחודשים בעייתיים אלה, אולם הסיכוי לכך נמוך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הבנתי נכון...
חני03/05/2010אתה אומר שכן אקבל דמי לידה אבל שכר מינימום ולא את השכר שאני בדרך כלל מקבלת?
או שלא אקבל בכלל דמי לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה ללילך
עו``ד חן שטיין04/05/2010זה לא מה שאמרתי.
אם יש לך זכאות - תקבלי דמי לידה, על פי חישוב שלושת חודשי העבודה האחרונים (ללא קשר לשכר מינימום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)