הרעת תנאים במקום עבודתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים במקום עבודתי
    רוית
    27/04/2010

שלום,
    אני עובדת מזה שנתיים ביישוב המרוחק כ 45 ק"מ מביתי. היקף המשרה הוא 14 שעות שבועיות. מקום העבודה עובר ליישוב המרוחק כ 80 ק"מ מביתי, ובנוסף, היקף המשרה מצטמצם ל 10 שעות שבועיות. הרעת התנאים מתבטאת הן בריחוק הגיאוגרפי והן בהיקף המשרה שמצטמצם. אבקש לדעת האם על פי חוק יש לי את הזכות לסרב להמשיך לעבוד במקום העבודה הנוכחי, והאם המעסיק מחוייב למצוא לי מקום עבודה אחר, שיהיה קרוב יותר למקום מגורי, וכן, אם אין באפשרותו למצוא לי מקום עבודה אחר, האם הוא מחוייב לשלם לי את משכורתי במלואה גם אם איני מגיעה לעבודה מפאת הסיבות הנ"ל. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאים במקום עבודתי

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רוית
    01/05/2010

שכחתי לציין שאני בחודש השלישי להריוני ובמקום עבודתי יודעים על ההריון שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העתקת מקום החברה והרעת תנאים

עו``ד ליאת שטיין
    02/05/2010

רוית שלום,
    התשובה לשאלתך אינה פשוטה כלל וכלל.
    יהיה עלייך לפנות לייעוץ פרטני בעניין על מנת לבחון את הנסיבות הספציפיות ומה ניתן לעשות במסגרתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו