אי חזרה מחל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי חזרה מחל"ת
    לימור
    23/10/2007

אני נמצאת בחלת 10חודשים,לפני כחודש הציע המנכ"ל קידום בעבודה,בעודי מתכוונת להשיב חיובי מסר לי שלא יוכל לעמוד בהבטחתו מכוון שהוא מסיים את תפקידו.1.מהי חובת האירגון כלפיי?אם אין באפשרותם להשיב אותי לתפקיד הקודם מהי המשמעות עבורי?האירגון כולו מחליף הנהלה בימים אלו אני מועסקת 14 שנים בחברה לפי החוזה מגיע לי 2 חודשים התראה האם זהו המקסימום לפי הסיטואציה החדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי חזרה מחל"ת

הוספת תגובה

• קידום בעבודה

עו"ד זיוה אופק
    24/10/2007

1. בעיקרון הארגון כמו כולנו מחוייב להבטחות ככל שאלו היו חוזה מחייב ונראה שכדאי להתייעץ עם עו"ד מה בדיוק משמעות הקידום והאם נוצר הסכם מחייב.

2. בכל מקרה מעסיק רשאי לפטר עובדים או לשנות את תנאי עבודתם ותפקידיהם כל עוד הדבר נעשה בתום לב בהתאם לצורכי הארגון. עם זאת, אם ישנה הרעת תנאים מוחשית בתפקידך לאחר החזרה לעבודה את זכאית להתפטר והדבר ייחשב כפיטורין על המשתמע מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגביי חלת

לימור
    24/10/2007

עד כמה זמן (אחריי חופשת לידה)המעביד מחויב להחזיר אותי לעבודה ולהעסיק אותי 60 יום ? להודעת הפיטורים והודעה מוקדמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי חלת

עו"ד אילן קמינצקי
    28/10/2007

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה.
    חל איסור פיטורין 60 יום לאחר חופשת הלידה ובנוסף לכך על המעביד לתת לך הודעה מוקדמת (בהתאם לוותק בעבודה / הסכם עבודה אישי או קיבוצי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו