מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי חזרה מחל"תלימור23/10/2007
אני נמצאת בחלת 10חודשים,לפני כחודש הציע המנכ"ל קידום בעבודה,בעודי מתכוונת להשיב חיובי מסר לי שלא יוכל לעמוד בהבטחתו מכוון שהוא מסיים את תפקידו.1.מהי חובת האירגון כלפיי?אם אין באפשרותם להשיב אותי לתפקיד הקודם מהי המשמעות עבורי?האירגון כולו מחליף הנהלה בימים אלו אני מועסקת 14 שנים בחברה לפי החוזה מגיע לי 2 חודשים התראה האם זהו המקסימום לפי הסיטואציה החדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קידום בעבודה
עו"ד זיוה אופק24/10/20071. בעיקרון הארגון כמו כולנו מחוייב להבטחות ככל שאלו היו חוזה מחייב ונראה שכדאי להתייעץ עם עו"ד מה בדיוק משמעות הקידום והאם נוצר הסכם מחייב.
2. בכל מקרה מעסיק רשאי לפטר עובדים או לשנות את תנאי עבודתם ותפקידיהם כל עוד הדבר נעשה בתום לב בהתאם לצורכי הארגון. עם זאת, אם ישנה הרעת תנאים מוחשית בתפקידך לאחר החזרה לעבודה את זכאית להתפטר והדבר ייחשב כפיטורין על המשתמע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגביי חלת
לימור24/10/2007עד כמה זמן (אחריי חופשת לידה)המעביד מחויב להחזיר אותי לעבודה ולהעסיק אותי 60 יום ? להודעת הפיטורים והודעה מוקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי חלת
עו"ד אילן קמינצקי28/10/2007אני לא בטוח שהבנתי את השאלה.
חל איסור פיטורין 60 יום לאחר חופשת הלידה ובנוסף לכך על המעביד לתת לך הודעה מוקדמת (בהתאם לוותק בעבודה / הסכם עבודה אישי או קיבוצי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)