מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויים לאחר לידהשלי24/10/2007
עבדתי שנתיים וחצי במקום עבודה. אני כבר 4 חדשים בחופשת לידה ואינני מתכוונת לחזור
בשל המרחק והמשמרות ובשל רצוני לגדל את בני. ביקשתי שיפטרוני משום שאני זקוקה לדמי האבטלהמבלי לחכות 90 יוםאך סרבו ואני יודעת שאין הם חייבים. שאלתי מה כדאי לעשות?
לכתוב שאני רוצה להתפטר? לבקש הארכת החופשה כדי שזו תחשב לשם קבלת הפיצויים?
או אם ישנה עצה טובה יותר?
האם לאם לא נשואה ישנה זכות בכל הנוגע לזרוז הפיצויים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים לאחר לידה
עו"ד זיוה אופק24/10/2007הדרך הטובה ביותר היא להבהיר למעסיק שאת מתפטרת לצורך טיפול בילדך. במצב זה הוא חייב ממילא בתשלום פיצויי פיטורין ובמקרה שלך זה כמעט מכסה את 90 הימים שאת צריכה.
בנוסף ייתכן שהמעסיק לא יסרב לתת לך מכתב פיטורין אם הוא ידע שממילא הוא חייב לך פיצויי פיטורין.
לגבי אם לא נשואה: אין זכאויות מיוחדות לאם לא נשואה בענייני פיצויי פיטורין אולם אם מדובר באם חד הורית (שאין לה ידוע בציבור) לילד עד גיל שנתיים, הרי שהיא זכאית להבטחת הכנסה מהמוסד לביטוח לאומי אף ללא נסיון למצוא עבודה (בהנחה שהיא עומדת בתנאי הזכאות האחרים). ייתכן ששווה לשקול להגיש תביעה כזאת בנוסף לתביעה לדמי אבטלה אם רלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)