היתר פיטורין בדיעבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתר פיטורין בדיעבד
    יעלי
    04/05/2010

שלום ותודה לכם על העזרה!

עבדתי במשך שנתיים וחצי אך בתור עובדת זמנית (בכל פעם הוארך המינוי שלי). המינוי האחרון הסתיים בזמן שהייתי כבר בהריון מתקדם. למיטב הבנתי, על אף שה'פיטורין' לא נעשו בגלל ההריון (אלא היו ידועים לי מראש), עדיין יש צורך באישור ממשרד התמ"ת למהלך. למרות זאת, המעביד שלי לא ביקש אישור לפיטורי וכאשר עם סיום עבודתי ביקשתי לתומי העתק של האישור הוא אמר שאין לו. עכשיו המעביד שלי פנה למשרד התמ"ת, ע"מ לקבל אישור בדיעבד לפיטורין. בינתיים (כבר עברו 6 שבועות מיום סיום המינוי) אני לא מועסקת ובהתאם גם לא מקבלת משכורת. האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתר פיטורין בדיעבד

הוספת תגובה

• היתר רטרואקטיבי לפיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    06/05/2010

יעלי שלום,
    אין זה תקין, ומובן כי עלייך להאבק במתן אישור רטרואקטיבי להיתר, שכן אין כל הצדקה לכך.
    אם לא יינתן היתר רטרואקטיבי, משמעות הדבר היא שתקבלי שכר וזכויות נלות גם בגין התקופה שלא היית בעבודה, עד ליום מתן ההיתר (לכל הפחות).
    מומלץ לפנות לייעוץ פרטני ספציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו