חזרה לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאחר חופשת לידה
    אושרת פלדמן/
    05/05/2010

מתנצלת מראש , שאלתי כבר המון שאלות אבל המצב במקום העבודה מאלץ אותי לנסות להיות מוכנה להכל:
    כפי שציינתי בהתכתבות קודמת יש לי מחליף - שלא הובא לכאן רק למשך תק' חופשת הלידה שלי אלה מתוך תקווה שיהיה טוב וישאר קבוע.
    מתוך נקודת הנחה(והכרות קודמת עם העובד הספציפי שמגיע) ואכן הוא עונה לדרישות של המעסיק שלי ויחליט כי הוא משאיר אותו ולמעשה אותי מפטר האם אני מחוייבת לחזור ל- 60 יום ואז לקבל ממנו את מכתב הפיטורין ולעבוד עוד 30 יום או שמכוון שכל ההתנהלות שלו כבר מראה שבגדול אין בכוונתו להחזיר אותי לעבודה אני לא מחוייבת לכך?, אני פשוט מניחה שיהיה לי מאוד לא נעים לחזור בנסיבות אלה לתק' ידוע מראש, מה גם שאני מניחה לא יהיה בתפקיד שאני עושה כעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• לאושרת

עו``ד ליאת שטיין
    06/05/2010

אושרת שלום,
    השבתי לשאלותייך בשמחה, אולם לא אוכל לתת יעוץ כה פרטני במתכונת זו - לא יהיה זה מקצועי מספיק נוכח מורכבות העניין.
    שאלותייך ספציפיות, ומצריכות מענה מפורט אותו אוכל לתת אך במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו