במהלך 45 יום לאחר חזרה מחופשת הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במהלך 45 יום לאחר חזרה מחופשת הלידה
    שירי
    26/10/2007

במהלך 45 יום לאחר חזרה מחופשת הלידה היתה יוזמה מצידו של המעביד להביא לסיום פיטוריי,כגון שיחות,הודעות בכתב וכן זימון לשימוע,הליך הנהוג בארגון כקדם לפני פיטורין.אף נאמר באחת ההזדמנויות כי עליי לנקוב בתאריך עזיבה שנוח לי.למרות מחאותיי כי הדבר נוגד את החוק היתה התעלמות גמורה ולמצער קיבלתי זחמון לשימוע לפני פיטורין (משחק מכור מראש) .
    לאור הפגיעה האישית הודעתי כי בכוונתי לסיים את תפקידי ,האם כשלתי בכך? האם אני יכולה לשבת בבית ?האם הוא יכול לפגוע בשל כך בפיצויים שלי?מה עליי לעשות?האם אני חייבת לחזור בי כדי לגרום למעסיק לפטר אותי למרות ששהות במקום העבודה גורמת לי לסבל נפשי אמיתי?יצויין כי אני עובדת שנתיים במקום עבודה זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במהלך 45 יום לאחר חזרה מחופשת הלידה

עו"ד אילן קמינצקי
    28/10/2007

ראשית אציין כי מעביד אינו רשאי לפטר אותך 60 יום לאחר חופשת הלידה.
    על מנת שתהיי זכאית לפיצויים (וכן לדמי אבטלה ללא צורך בהמתנה של 90 יום) יש צורך בפיטורין על ידי המעביד או כי התפטרותך הייתה בנסיבות המצדיקות קבלת פיצויי פיטורין.
    מהנתונים בשאלתך אני מבין כי קיבלת זמימון לשימוע לפני פיטורין וכי המעביד מעוניין לפטר אותך - נסיבות המצביעות על כך כי המעביד הוא זה שהודיע לך על הפיטורין.
    יחד עם זאת והיות ולא ברורות לי במדוייק נסיבות הפסקת העבודה (בהנחה והפסקת להגיע לעבודה) מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ פרטני לגבי המשך הצעדים.
    ניתן להתקשר למשרדי בעניין בטל: 02-6253156 (שלוחה 3)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו