מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוקים לא ברוריםעינת20/05/2010
שלום,
שמי עינת, בת 32 בחודש השישי להריון. אני שחקנית תאטרון במקצועי ועובדת בכמה מקומות בו זמנית.אני גם עצמאית וגם שכירה. ויש לי כמה שאלות:
1. כעצמאית אני עוסקת פטורה ולכן איני משלמת מקדמות לביטוח לאומי, האם זה אומר שגם לא אקבל דמי לידה על ההכנסות מקבלות?
2.אני אמורה ללדת בספטמבר והתיאטראות יוצאים לחופש בדר"כ בחופשת הקיץ (יולי אוגוסט), מה שאומר שנפח העבודה שלי ירד משמעותית בלי קשר להריון. האם אני יכולה לבקש מביטוח לאומי להתייחס ל-3 חודשים אחרים ולא ל-3 האחרונים או לממצוע שנתי ,מאחר והשלושה חודשים האחרונים אינם משקפים את המציאות שבעבודתי?
3. במהלך ההריון נאלצתי להפסיק את השתתפותי במספר הצגות בגלל אופיין (פיזי, תפקיד שההריון לא מתאים בו) האם אני יכולה להוכיח שהפסקתי בגלל ההריון וכתוצאה מכך הפסדתי עבודה ולבקש שיחשבו לפי חודשים קודמים?
4. אם הבנתי נכון עליי לעבוד לכל הפחות 10 חודשים רצופים לפני הלידה על מנת לקבל את מלוא דמי הלידה,נכון? האם מקבלים 75% מהממוצע של ה-3 חודשים או 100%?
הרבה שאלות...
תודה מראש
עינת
חייבת לציין שבמקצוע הזה יש המון פירצות לנשים בהריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
עו``ד ליאת שטיין23/05/2010עינת שלום,
שאלותייך ספציפיות, ומצריכות מענה מפורט אותו אוכל לתת אך במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ
עינת26/05/2010פגישת ייעוץ זה בתשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ
עו``ד ליאת שטיין27/05/2010עינת שלום,
פרטים לגבי מתן שירותים משפטיים אוכל לתת באופן אישי, ולא במסגרת הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)