מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכסוך עבודה לאחר התפטרות בחופשת לידדניאלה20/05/2010
התפטרתי מעבודתי במסגרת חופשת לידה לאחר שמצאתי עבודה אחרת.יש לי מספר שאלות:
1. הייתי אמורה לחזור לעבודה לשבועיים הואיל והודעתי שבועיים לפניי סיום חופשת הלידה.
המעביד אמר שאין צורך שאגיע לעבודה בשבועיים שנותרו לאחר החופשה ושהוא מוותר על כך. האם אני
אמורה על פי חוק לקבל משכורת על שבועיים אלו(לא התחלתי לעבוד בעבודה החדשה הואיל ושמרתי את השבועיים שמגיעים למעביד על פי חוק כך שלא קיבלתי שכר בשבועיים הללו).
2. המעביד שלי סיכם איתי במיילים ותכתובות בינינו שאני אקבל את כל כספיי הפיצויים. למען האמת, ובטמטומי ובתמימותי הרבים אפילו לא רשמתי מכתב התפטרות רשמי אלא מייל אישי אליו שהוא "הסתפק" בו.
היום רק לאחר חודשיים וחצי הוא שיחרר את הקרנות שלי ומסרב לשחרר את פיצויי הפיטורין בניגוד לסיכום בינינו.
חשוב לציין שעזיבת את העבודה שבה נאלצתי לעבוד 190 שעות על פי חוק ומול לקוחות בצפון במרכז ובדרום
למשרה שבה אני יכולה לעבוד מהבית, מהמשרד וכמה שעות שאני צריכה ולא מול לקוחות רחוקים מבוקר עד ערב.
האם הוא יכול לחזור בו מהתחייבות לתת לי את כספיי הפיטורין?
האם במידה ואני תובעת אותו אני יכולה לתבוע גם על הלנת הקרונות האחרות במשך מעל לחודשיים ימים מעל מה שהחוק מתיר?
מתנצלת על כמות השאלות.
אודה לסיוע שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות ופיצויי פיטורים
עו``ד ליאת שטיין23/05/2010דניאלה שלום,
עקרונית, על המעסיק לשלם בגין אותם שבועיים של הודעה מוקדמת בהם ביקש כי לא תעבדי בפועל.
שנית, נראה כי המעסיק מבקש להתחמק מתשלום הפיצויים, אולם למעט ההבטחה שלו לשלמם, ייתכן וניתן למצוא פתרון חוקי אחר בהתאם לנסיבות - זאת לא ניתן לבחון במסגרת זו, אלא בפגישת ייעוץ ספציפית.
אשמח לסייע בפרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)