אבטלה לאחר חופשת הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבטלה לאחר חופשת הלידה
    אורלי
    29/05/2010

שלום!
    כל תקןפת ההריון שלי עבדתי אצל קרוב מישפחה של בעלי,מיכיוון שיש קירבה מישפחתית למרות כל ההוכחות לכך שעבדתי המוסד לביטוח לאומי לא שילם לי את חופשת הלידה.תבעתי את המוסד לביטוח הלאומי בבית דין לעבודה ורק בדצמבר יהיה המישפט.אני עובדת כבר חמישה חודשיים אחרי חופשת הלידה אצל אותו קרוב מישפחה. והוא החליט לפטר אותי,אני אמורה ללכת לחתום בלישקה. השאלה היא האם המוסד לביטוח הלאומי יכול לידחות לי גם את דמי האבטלה מאחר ועיניין חופשת הלידה עדיין לא יסתיים . ואם כן מה אני אמורה לעשות? למי אני יכולה ליפנות לדעתי זה העלנת שכר .לדעתי זה דבר שאסור לעשות,אך הבנתי שהם מסוגלים לכך.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבטלה לאחר חופשת הלידה

הוספת תגובה

• קרבה משפחתית

עו``ד חן שטיין
    30/05/2010

אורלי שלום,
    סביר מאוד כי לא תאושר תביעתך לדמי אבטלה, מקום בו לא אושרה תביעתך לדמי לידה בהעסקה אצל אותו המעסיק.
    לא אחת תביעות בעניין זה בבית הדין מתקבלות, בכפוף להוכחת ההעסקה אצל המעסיק, על אף הקרבה המשפטית - כל מקרה לגופו, כאשר ברור שייצוג עו"ד מקל את ההליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורלי
    31/05/2010

הקרוב מישפחה של בעלי פיטר אותי כמו שאמרתי ואיך אדם יהיה יכול להתקיים במצבים כאלה דחו לי את חופשת הלידה דיון יהיה רק בדצמבר,עכשיו אני ללא עבודה ומגיע לי אבטלה מה עושים? זה מאוד אכזרי אין לאן ליפנות במצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

עו``ד ליאת שטיין
    01/06/2010

בדיוק למטרה זו קם בית הדין, אולם טחנות הצדק טוחנות לאט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו