מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבטלה לאחר חופשת הלידהאורלי29/05/2010
שלום!
כל תקןפת ההריון שלי עבדתי אצל קרוב מישפחה של בעלי,מיכיוון שיש קירבה מישפחתית למרות כל ההוכחות לכך שעבדתי המוסד לביטוח לאומי לא שילם לי את חופשת הלידה.תבעתי את המוסד לביטוח הלאומי בבית דין לעבודה ורק בדצמבר יהיה המישפט.אני עובדת כבר חמישה חודשיים אחרי חופשת הלידה אצל אותו קרוב מישפחה. והוא החליט לפטר אותי,אני אמורה ללכת לחתום בלישקה. השאלה היא האם המוסד לביטוח הלאומי יכול לידחות לי גם את דמי האבטלה מאחר ועיניין חופשת הלידה עדיין לא יסתיים . ואם כן מה אני אמורה לעשות? למי אני יכולה ליפנות לדעתי זה העלנת שכר .לדעתי זה דבר שאסור לעשות,אך הבנתי שהם מסוגלים לכך.תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרבה משפחתית
עו``ד חן שטיין30/05/2010אורלי שלום,
סביר מאוד כי לא תאושר תביעתך לדמי אבטלה, מקום בו לא אושרה תביעתך לדמי לידה בהעסקה אצל אותו המעסיק.
לא אחת תביעות בעניין זה בבית הדין מתקבלות, בכפוף להוכחת ההעסקה אצל המעסיק, על אף הקרבה המשפטית - כל מקרה לגופו, כאשר ברור שייצוג עו"ד מקל את ההליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אורלי31/05/2010הקרוב מישפחה של בעלי פיטר אותי כמו שאמרתי ואיך אדם יהיה יכול להתקיים במצבים כאלה דחו לי את חופשת הלידה דיון יהיה רק בדצמבר,עכשיו אני ללא עבודה ומגיע לי אבטלה מה עושים? זה מאוד אכזרי אין לאן ליפנות במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין01/06/2010בדיוק למטרה זו קם בית הדין, אולם טחנות הצדק טוחנות לאט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)