התפטרות לצורך טיפול בילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לצורך טיפול בילד
    עידית
    30/05/2010

שלום רב,
    נראה לי שקצת לא הבנתי את עניין ההתפטרות לאחר לידה לצורך טיפול בילד... ולכן שאלתי היא כזו: האם אני יכולה לקחת מראש (תוך כדי הודעה מראש למעביד) חופשת לידה בת 9 חודשים לצורך טיפול בילד ולאחר מכן להתפטר ולהיות זכאית לפיצויי פיטורין? , או שמא עליי להודיע למעביד על רצוני להאריך את חופשת הלידה, מיד בתום 26 שבועות שמגיעות לי כחוק?. אם מדובר בחל"ת לתקופה שלאחר 26 שבועות ועד 9 חודשים- האם אני צריכה אישור מהמעסיק בהנחה שאני עובדת במקום העבודה מעל שנה? והאם כל 9 החודשים מחושבים לי כחלק מתקופת ההעסקה לצורך פיצויי פיטורין?
    אודה על תשובתך,
    עידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לצורך טיפול בילד

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר 9 חודשים

עו``ד ליאת שטיין
    01/06/2010

עידית שלום,
    את יכולה להודיע למעסיק על הארכת חופשת הלידה למשך 9 חודשים, אולם לא בהכרח יהיה זה נכון מבחינתך - את דווקא יכולה להפסיד מזה אם את ממילא מתכוונת להתפטר בתומם.
    את ההסבר המתאים וייעוץ כיצד נכון יהיה לפעול על פי הנתונים והנסיבות הספציפיות שלך, לא ניתן יהיה לפרוש כאן, אלא בפגישה מסודרת, מטבע הדברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו