תלושי חג בחופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלושי חג בחופשת לידה
    אביטל
    01/06/2010

אני בחופשת לידה שמסתיימת בעוד שבועיים ואני ממשיכה אותה כרגע לא יודעת עד מתי רציתי לדעת אם מגיע לי לקבל תלושי חג בזמן שאני בחופשה על חשבוני (הכוונה לראש השנה שיגיע) אני עובדת במקום עבודתי 12 שנה (יש לציין שבפסח הייתי בחופשת לידה על חשבון המדינה וקיבלתי תלושים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלושי חג בחופשת לידה

הוספת תגובה

• מתנה בחופשת לידה

עו``ד ליאת שטיין
    01/06/2010

רחל שלום,
    עקרונית אין חובה בחוק לתת מתנה לעובדים, והדבר ניתן מתוקף הסכם עבודה אישי או נוהג במקום העבודה.
    יחד עם זאת, בחופשת הלידה הינה עובדת לכל דבר ועניין, גם זכויותייך לותק ממשיכות להיצבר, ומשכך אינני רואה סיבה מדוע אינך זכאית למתנה, ככל יתר העובדים. בזמן חל"ת הראציונל שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעו"ד

אביטל
    01/06/2010

סליחה על הבורות אבל מה זה חל"ת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חל"ת

עו``ד חן שטיין
    02/06/2010

חופשה ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו