מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות ופיצוייםשרית30/10/2007
שלום בימים אלו נגמרת לי חופשת הלידה (ילדתי בסוף יולי 07). לפני חודש הודעתי למעסיקי כי אני חוזרת לעבודה לאחר חל"ת של חודשיים מתום חופשת הלידה היינו לקראת ינואר והוא הסכים.
בנתיים עולה על הפרק מקום עבודה חדש ואני רוצה להתפטר ממקום עבודתי הנוכחי.שאלותיי כדלקמן:
האם הנני זכאית לפיצויי פיטורין?
האם אני צריכה לתת הודעה מוקדמת תוך כדי החל"ת ורק בתם התקופה להתחיל במקום העבודה החדש? ל (עובדת חודשית למעלה משנה).
ועוד שאלה קטנה . מה קורה אם אני מודיעה לו כי אני מתפטרת לטובת מקום עבודה חדש ולפני שאני מתחילה לעבוד במקום החדש משהו משתבש ואני נשארת בבית עם התינוק . מה דין הפיצויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות ופיצויים
עו"ד אילן קמינצקי05/11/2007על מנת שתהיי זכאית לפיצויי פיטורים עלייך להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד. בהנחה ואת מתפטרת מהעבודה לצורך מעבר לעבודה אחרת נשללת זכאותך לתשלום פיצויים.
את ההודעה המוקדמת לפני ההתפטרות את יכולה לתת גם בתקופת החל"ת.
לגבי ה"שאלה הקטנה" - נראה כי מועד הפיטורים הינו המועד הקובע לגבי זכאותך לפיצויי פיטורים. אם במועד הפיטורים תודיעי על התפטרות לצורך מעבר למקום עבודה אחר ולא לצורך טיפול בילד, תשלל זכאותך לפיצויים. יחד עם זאת אני לא מכיר פסיקה בנושא זה והמילה האחרונה תהיה לבית הדין לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ויקי25/11/2007לפי המוסד לביטוח לאומי - האם אינה חייבת להשאר בבית ולגדל את הילד על מנת לקבל פיצויים.
היא יכולה לעבוד בעבודה אחרת שבה קל יותר לאם לטפל בילד מבחינת שעות עבודה נוחות יותר, מרחק מהבית קרוב יותר וכו'.
שווה לבדוק לעומק עם ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)