שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    חני
    05/06/2010

שלום
    אני מורה בתחילת דרכה, עדיין אין לי קביעות וכרגע אני עובדת באופן זמני בבית ספר.
    לפני שבוע יצאתי לשמירת הריון עד שבוע 32
    אני אמורה ללדת בנובמבר ולכן לא אתחיל לעבוד בשנת הלימודים הבאה. כי אף מנהלת לא רוצה לקחת מורה חדשה שבנובמבר תצא לחופשת לידה.

השאלה היא האם ביטוח לאומי ישלם לי על שמירת ההריון גם לאחר שאסיים את עבודתי בבית הספר בתאריך 31.6?
    לפי מה הוא יחשב את סכום המשכורת?

(עבדתי 6 חודשים במהלך 14 חודשים האחרונים במקומות שונים).

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• פגיעה בעובדת בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    07/06/2010

לילך שלום,
    כבר בנקודת המוצא שלך יש בעיה - את מוחלת על זכויות המוקנות לך בחוק. אין דבר כזה "אין אף בי"ס שירצה להעסיק אותי" - את עובדת לכל דבר ועניין.
    לאור הדברים, נראה כי את זקוקה לייעוץ פרטני על מנת לעמוד על זכויותייך, שכן כל פגיעה עלולה להיות רוחבית ומשמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חני
    12/06/2010

עדיין אין לי קביעות במערכת החינוך
    ונכון לשנה הזו עבדתי לפי חוזיים זמניים בשני בתי ספר. כל פעם החלפתי מורה אחרת שיצאה לחופשה לידה. החוזה הנוכחי שלי מסתיים בסוף יוני.
    כדי לעבוד שנה הבאה אני צריכה למצוא ביה"ס חדש. הבעיה היא כמו בכל מקום עבודה אחר שמנהלות לא רוצות לקחת עובדת חדשה בהריון.

השאלה היא האם ביטוח לאומי ישלם לי משכורת גם לאחר שהחוזה עבודה עם ביה"ס יסתיים בסוף יוני.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד חן שטיין
    13/06/2010

לילך שלום,
    אין לי אלא לשוב על תשובתי הקודמת.
    יש לך חוסר לעניין הידיעה מהי ההגנה שהחוק מקנה לך, ולכן אני סבורה שאת זקוקה לפגישת פרטנית, ויפה שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו