קבלת דמי אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת דמי אבטלה
    ענת
    31/10/2007

שלום,
    עבדתי כשנתיים במקום עבודה ויצאתי לחופשת לידה. החלטתי לא לחזור לאחר החופשה ולהתפטר. לאחר קבלת הפיצויים ניגשתי למוסד לביטוח לאומי על מנת לתבוע דמי אבטלה ושם נאמר לי שיש סיכוי שלא יאשרו לי מכיוון שעזבתי מקום עבודה מסודר ללא כל סיבה הנראית לעין. האם זה נכון ויש מצב שלא יאשרו לי דמי אבטלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת דמי אבטלה

הוספת תגובה

• קבלת דמי אבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    05/11/2007

אם התפטרת מהעבודה תקבלי דמי אבטלה רק לאחר 90 יום ולא באופן מיידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת דמי אבטלה-המשך

ענת
    06/11/2007

גם אם התפטרתי מפני שהעבודה היתה במשמרות שאינן קבועות? שהרי באופן עבודה שכזה בלתי אפשרי להשיג מטפלת (כל שבוע משמרות שונות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה המשך

עו"ד זיוה אופק
    06/11/2007

ייתכן ששווה לנסות להיאבק על כך בביה"ד לעבודה. מכל מקום התפטרות לצורך טיפול בילדים אינה נחשבת "התפטרות מוצדקת" שבעטיה לא מחכים 90 יום ע"פ תקנות הביטוח הלאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו