דמי לידה ושעת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי לידה ושעת הנקה
    מאיה
    06/06/2010

שלום רב
    אני עובדת כ-7 שנים במקום עבודתי וילדתי בתאריך 18.12.2009 וכעת אני בחופשת לידה מאז
    כלומר הארכתי מהתאריך הנ"ל עד לחצי שנה כך שאני מתכוונת לחזור לעבודתי בתאריך 18.06.2010 שזה בדיוק חצי שנה.
    אז האם אני יהיה זכאית לשעת הנקה במשך 4 חודשים מתאריך חזרתי לעבודה?
    וכעת אני גיליתי שאני שוב בהריון כך שברגע שאני יחזור לעבודה אני יהיה בשבוע 12 ולשאלתי האם אני יהיה זכאית שוב לקבלת דמי לידה לאחר שאני יילד בפעם השנייה ? מכיוון שאני יעבוד בערך כ- חצי שנה עד שאני יילד
    ושאלה נוספת ברגע שאני חוזרת לעבודה לאחר חצי שנה מהלידה הראשונה האם אני יהיה זכאית לשעת הנקה מכיוון שהארכתי את החופשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי לידה ושעת הנקה

הוספת תגובה

• שעת הנקה והריון נוסף

עו``ד ליאת שטיין
    07/06/2010

מאיה שלום,
    לשעת הנקה זכאית עובדת במשרה מלאה, לתקופה בת 4 חודשים מיום סיום חופשת הלידה.

לגבי ההריון הנוסף - מומלץ מאוד להודיע מוקדם ככל הניתן על מנת שלא לפגוע בהגנה החלה. עצם שובך מחילה עלייך את אותן ההגבלות ככל הריון רגיל.

הזכאות לדמי לידה הינה בגין כל הריון והריון, וקבלה בגין הריון אחד אינה שוללת את הקבלה בגין ההריון הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו