מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידה ושעת הנקהמאיה06/06/2010
שלום רב
אני עובדת כ-7 שנים במקום עבודתי וילדתי בתאריך 18.12.2009 וכעת אני בחופשת לידה מאז
כלומר הארכתי מהתאריך הנ"ל עד לחצי שנה כך שאני מתכוונת לחזור לעבודתי בתאריך 18.06.2010 שזה בדיוק חצי שנה.
אז האם אני יהיה זכאית לשעת הנקה במשך 4 חודשים מתאריך חזרתי לעבודה?
וכעת אני גיליתי שאני שוב בהריון כך שברגע שאני יחזור לעבודה אני יהיה בשבוע 12 ולשאלתי האם אני יהיה זכאית שוב לקבלת דמי לידה לאחר שאני יילד בפעם השנייה ? מכיוון שאני יעבוד בערך כ- חצי שנה עד שאני יילד
ושאלה נוספת ברגע שאני חוזרת לעבודה לאחר חצי שנה מהלידה הראשונה האם אני יהיה זכאית לשעת הנקה מכיוון שהארכתי את החופשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה והריון נוסף
עו``ד ליאת שטיין07/06/2010מאיה שלום,
לשעת הנקה זכאית עובדת במשרה מלאה, לתקופה בת 4 חודשים מיום סיום חופשת הלידה.
לגבי ההריון הנוסף - מומלץ מאוד להודיע מוקדם ככל הניתן על מנת שלא לפגוע בהגנה החלה. עצם שובך מחילה עלייך את אותן ההגבלות ככל הריון רגיל.
הזכאות לדמי לידה הינה בגין כל הריון והריון, וקבלה בגין הריון אחד אינה שוללת את הקבלה בגין ההריון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)