בירור זכויותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור זכויותי
    אור
    07/06/2010

שלום. אני נמצאת כרגע בשבוע ה34 להריוני, ועובדת עם ילדים בסיכון. העבודה כבר קשה עבורי כיוון שכוללת הרמת ילדים, התמודדות מול אלימות ילדים וכו', כיצד אני יכולה להוציא שמירת הריון? במידה ולא אצליח, יש לי 24 ימי מחלה כאשר במקום עבודתי משלמים 100% מהיום הראשון.האם שימוש בהם במקום שמירה יאפשר לי לקבל את אותם זכויות או שתמיד עדיף שמירה?
    שאלה נוספת . אם אני מקבלת שמירה , ויולדת לפני 30 יום, האם אני לא יהיה זכאית לתשלום בכלל?
    ****לאחר הלידה אני מתכננת לסיים את תפקידי במקום עבודתי, בכל מקרה צריך לחתום 90 יום כדי להיות זכאי לאבטלה? או שזה תלוי בדיווח שלי מול מקום עבודתי על התפטרות?
    **** מה הזכויות שלי ממקום העבודה: 40 שעות בדיקה? פיצוים וכו'? אני עובדת באותו מקום במשך שנתיים וחודשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור זכויותי

הוספת תגובה

• בירור זכויות

עו``ד ליאת שטיין
    07/06/2010

אור שלום,
    שאלותייך רבות ורחבות מאוד - מענה כולל ומקיף עליהן ניתן יהיה לתת בפגישת ייעוץ מסודרת, ולאחר בחינת הנסיבות הספציפיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו