עלאות במשרורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלאות במשרורת
    יוליה
    07/06/2010

שלום!
    בחודש מאי כל המחלקה בה אני עובדת קיבלה עליה שנתית במשכורות ואני לא קיבלתי. הוסבר לי שזה קרה מסיבה שאני יוצאת לחופש לידה ולא ידוע האם אני חוזרת לאחר מכן (הוקצע סכום מסוים למחלקה, אותו חילקו בין העובדים ובמקרה בו אני לא חוזרת סכום שאני הייתי מקבלת לא חוזר למחלקה). האם זה חוקי? אני בשבוע 22 של הריון.

שאלה הנוספת לגבי נסיעות, אני עברתי לפני חודש מירושלים לאשדוד ומעסיק משלם לי 22.70 ש"ח ליום עבור נסעיות. סכום זה לא מחסה לי הוצאות עבור הנסעיות בפועל(יוצא יותר מ-50 ש"ח ליום) האם גם זה לפי חוק?

מודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלאות במשרורת

הוספת תגובה

• הפלייה בשכר עקב הריון ונסיעות

עו``ד ליאת שטיין
    09/06/2010

יוליה שלום,
    במקרה בו כל העובדים קיבלו העלאה גורפת, אשר נמנעה ממך עקב הריונך, הרי שמדובר בהפלייה אסורה, שלא אך שעל המעסיק להשיב לך את הכספים שנמנעו ממך, אלא שאף ייתכן כי הוא יחוייב בפיצוי עקב הפלייה אסורה זו.

לעניין הנסיעות - המעסיק משלם כחוק, היות והחוק קובע את סכום המקסימום לתשלום (אם כי סכום זה התעדכן ועומד כיום על 23.70 ש"ח ליום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו